Pareri despre preturi si pareri

cauta-pareriNu stiu voi, dar eu cum stau destul de mult in masina, iar tehnologia este la un click distanta, mi-se mai intampla sa-mi sara in ochi, cand si cand, cate o masina ce are atasat si cate un stiker cu ceva domeniu. Nu fac referire acum la masinile de firma, acolo stii sigur ca e vorba de un brand. Mare, mic, nu conteaza, eu zic de diverse persoane ce incearca sa-si promoveze activitatea online si in trafic. Si atunci, pret de un semafor, uneori mai mult, intru sa vad despre ce este vorba. Am tot dat de diverse…bloguri personale, mici afaceri, cauze pierdute, domenii aflate offline de multa vreme si chiar si lucruri interesante.

Azi, de exemplu, pe o masina am vazut un domeniu, preturisipareri.ro, si cum a inceput scoala, iar semafoarele par mai lungi, de plictiseala, dupa ce am mai inaintat doi metri, am pus mana pe telefon si hai sa vad. Clar, nu era un site de stat toata ziua pe el decat daca esti pasionat de electrocasnice, tehnologie sau, interesat sa-ti achizitionezi ceva electronice. Exact ca’n denumire, era un site despre pareri si preturi.Poti sa-ti faci o idee despre un pret mai bun sau  alte produse similare.

Clar, trebuie sa fie si ceva pasiune pentru a face asa ceva. Eu unul, cred ca as inebuni cautand informatii despre cuptoare si fiare de calcat. Hai, la ceva pareri despre telefoane si televizoare poate ca mi-as incerca mana, ca doar folosesc asa ceva, dar daca sunt bagat in electrocasnice, ce parere sa am eu despre Zelmer ZFD1100R? Nici macar nu stiam ca exista. Si tipul asta-mi da dreptate:

Multi dintre potentialii utilizatori nu isi dau seama de importanta unui robot de bucatarie, pentru ca nu stiu ce sa faca cu el.

Hai ca e tarziu, eu merg la somn…tipul cu preturi si pareri, probabil, la ora asta cauta cel mai bun pret pentru un prajitor de paine. Deh, eu pot scrie orice, despre orice, el este limitat la electrocasnice.

2 gânduri despre „Pareri despre preturi si pareri

  1. ai vazut daca-n articolele lui sunt linkuri de profitshare?
    sunt cativa care fac numai chestia asta.
    baga un link sau banner de profitshare si au vanzari de mii de lei lunar.

  2. chiar asa e, cum am zis si eu
    vad ca a aparut in 2016 site-ul. sa-l vezi la anul cate vizite are zilnic si cate vcanzari prin profitshare sau 2 parale

Tu ce zici?