Pareri despre airsoft

airsoAlelei vitejii mei…mereu m-am intrebat cum s-ar descurca un jucator de airsoft pe campul de lupta. Probabil mult mai bine decat mine care nu am facut armata si ultima data cand am folosit o pusca a fost zilele trecute cand, putin uimit de ceva am exclamat: Ce pusca mea!!!  

De unde mi-a venit aceasta intrebare? Simplu, cand nu am ce face pe la birou, mai un you tube, mai citesc despre una alta, am gasit un filmulet unde un nene, inarmat pana in dinti cu echipament de airsoft, face o demonstratie de forta cu un Tokyo Marui Glock 17 GBB impotriva unui MK23…tot pentru airsoft si acesta din urma. Bine, filmuletul se vrea a fi un test comparativ intre doua arme airsoft celebre, replici ale unor pistoale si mai celebre. Si nu, oamenii nu se impusca intre ei, trag la tinta. Si, asa cum era de asteptat, castiga pistolul fabricat de japonezii de la Tokyo Marui, ca daca nu stiati, airsoftul a fost inventat de japonezi.

Ca fapt divers, primii ce importa produse pentru airsoft si pun pe picioare acest sport in Romania, sunt din Piatra Neamt( deh, tot plaiesii sunt mai razboinici) iar din 2005, oamenii sunt si online prin magazinul propriu, airsoft.ro, unde, culmea, comercializeaza ghici ce? Tot echipamente pentru airsoft . Pe site gasiti o scurta istorioara despre cum au ajuns in portofoliul lor diverse branduri. Si cand vine vorba airsoft, oamenii stiu cu ce se mananca…nu de alta, dar sa-ti deschizi magazin cu produse airsoft si in Italia, in conditiile in care  in San Marino nu se percep taxe, iar toate magazinele sunt pline de parfumuri si replici airsoft, am vazut cu ochii mei, trebuie sa fii ori nebun, ori foarte serios.

Despre joaca asta de-a razboiul, cred ca daca toate razboaiele s-ar purta cu arme de airsoft, cu siguranta am trai intr-o lume mai buna si mult mai distractiva. Si cum pentru a avea pace in lume este nevoie de multe arme, fuga la airsoft.ro…au tot ce ai nevoie pentru airsoft, de la promotii, replici celebre, munitie, echipament….tot ce vrei.

Si acum filmuletul de care v-am zis mai sus…mie, tragaciul in cauza, imi pare tare haios cum face incalzirea.

3 gânduri despre „Pareri despre airsoft

 1. Airsoft-ul e ca berea fară alcool.
  Niciun folositor de arme de foc nu va aprecia glumele alea.
  Mai bine paintball, e mai dureros și mai real.
  P.s…nici declik-ul de încărcare nu aproape de real, chiar dacă armele seamănă.
  P.p.s…am avut o imitație(airsoft) de smith&wesson care, în mod real, dă fiori, și în momentul încărcării, până și jucăria lui fii-miu face un zgomot mai mare și mai real :))))
  P.s3… Sunt militar, așa că mă scuzi dacă am intruzionat cu acest comentariu 🙂

  • Nici-un deranj 🙂 Bine ai venit! Acum intrebare…ai si folosit smith&wesson-ul la airsoft, sau a fost doar asa..de tinut in masina?

   • L-am folosit, dar nu într-un poligon, ci în alte conjuncturi, şi nu prea a impresionat. Bine, e vorba şi de atitudinea românilor față de arme, dar asta e altă discuție…

Tu ce zici?