Papuci cu puf…istorie deja

sandale cu puf

Clar, cand vine vorba despre papuci cu puf, toti ne-am dat cu parerea. Prin cercurile mele, desi nu poarta nimeni asa ceva,  papucii cu puf sunt dezastru, motiv de amuzament si greata. Stiu, ciudata alaturare, dar sunt persoane ce poarta asa ceva, nu trece zi sa nu vad cel putin o duoamna incaltata cu blanosi. Mai nou, am vazut ca au aparut si sandale cu puf pretul fiind doar putin mai mare decat la banalii de acum papuci cu puf. Aveti aici o paleta larga de culori….sa-mi ziceti care sunt favoritii vostri.

E, acum, sa trecem la lucruri serioase. Mi-a picat in display o poza cu o alta minunatie de papuci. Nu, nu-s tot papuci cu puf, sunt pantofi cu pene. Uite ca pun  si poza. E loc de afacere, nisa, neveste de columbofili

Asa, ca am lamurit problema, am printre prietenii de pe facebook si cativa columbofili. Cred ca daca apar doamnele lor cu asa papuci acasa si zic: Uite iubi, mi-am luat o pereche noua de pantofi…uite ce pantofi draguti… sunt sigur ca reactia lor ar fi una realmete apreciativa. Poate ca cei ce au la usa duamne ce poarta minunatii papuci cu puf sunt detinatori de ceva patruped canin flocos…papuci care imita beagle-ul nu am vazut inca.

Si daca am fost pe fashion, mi-am adus aminte de o alta duamna, trendsetter de felul ei, o duamna excentrica ce plimba o gaina pe la evenimente. Chiar sunt curios ce s-o fi ales de biata gaina…o fi ajuns in oala unde morcovul tanar da sens existentei de gaina?

3 gânduri despre „Papuci cu puf…istorie deja

  1. Mai lipsăşte bikini de blană şi avem echipamentu’ complet!

  2. Partea misto la papucii de casa cu floci e ca si maturau pe unde treceau, in felul asta aveam parte si de curatenie prin oras.

Tu ce zici?