OZN filmat in Romania

Premonitiile mele s-au adeverit a doua oara. Intr-un articol mai vechi ziceam ca voi trai suficient de mult pentru a fi contemporan cu extraterestrii. Acum sa revin la extraterestri si la premonitia despre contactul cu extraterestrii. Ma vad pe mine, de fapt ma aud cum exclam urmatorul lucru. .. Ete frate, am ajuns sa fiu contemporan cu extraterestrii.!!!

Gata frate, au venit ozeneii. Din pacate, G.iGel asta venit cu ozn-ul pe plaiuri dambovitene pare sa fie doar in tranzit, a oprit putin la boscheti, a facut un pishu mic, s-a urcat in conserva lui si si-a vazut de drum. Am tot revazut filmarea si am asa, o vaga parere ca extraterestrul asta si-a luat de putina vreme permisul de OZN…a cam dat de copaci cu el.

In fine, dupa ce s-a tot discutat si fenomenele ciudate au fost tot mai dese, ieri, in apropiere de Targoviste, un amator a surprins pe camera telefonului mobil, primul ozn filmat in romania. Desi pare fake, sunt convins ca in cateva zile, o sa-l vedem pe extraterestru in studio la Gadea. Atunci sa vezi…

5 gânduri despre „OZN filmat in Romania

 1. Oricat de ciudat si oricate explicatii plauzibile am primit … ce am vazut aici:

  http://ingerisidemoni.ro/blog/lumini-ciudate-deasupra-casei-poporului-si-cartierului-titan-bucurestialienii/

  …inca ramane un mister pentru mine. Are rost sa iti mai sun ca aproape in fiecare seara si mai ales in aia de anul nou, observ intr’un anumit punct o lumina foarte puternica, ce stationeaza la punct fix, ca mai apoi sa accelereze foarte puternic si fie sa dispara, fie sa se opreasca intr’un alt punct si sa mai stea acolo o vreme?! E si pe filmarea aia … da e pistol cu apa, fata de ce am vazut in prima zi de an nou.

  In ce priveste filmarea de mai sus, sincer mie imi pare un fake … da e clar ca o sa fim contemporani cu venirea „lor”. :)))

 2. P.S. Iote ca l’au si prins cu ocaua mica:

  :))

 3. Un OZN destul de mic, banuiesc ca este unul de spionaj si nava mama e pe orbita Luni in partea intunecata, destul de anost, fara luminite, banuiesc ca sunt mai saracuti, fac si ei ce pot sau dus demult OZN-urile alea de bogatani, ce vrei planeta de mana a 4-a, vin in vizita doar aia cu salariul minim pe galaxie.

Tu ce zici?