Omul cat traieste invata…

Ce sa zic, treaba asta cu online-ul mi-a mai pus neuronul la treaba. Inca scriu prostii si sunt mai tot timpul pe langa subiectele ce ard, dar cumva, aici, scriu ce-mi place si ce-mi atrage atentia. In fine, revenind la titlu, azi, dupa ce mi-am batut capul multa vreme cu o treaba, mi-am dat seama ca solutia era atat de banala si de simpla incat, parca-mi vine pofta sa beau o bere de ciuda ca nu m-am gandit pana acum la ea.

Da frate, solutia aia simpla pe care eu incercam sa o complic se cheama buton call to action pe blog. Nu prea intelegeam cum funcrioneaza, gasisem la un momendat o posibilitate complicata cu HTML si m-am lasat pagubas, prea complicat pentru capacitatile mele. E, dar lucrurile s-au schimbat, a fost nevoie de o sclipire de geniu si m-am dus la modulele pentru wordpress si am gasit acolo butoane call to action sa-mi pun si in cap.

Si mi-am pus pe blog buton call to action… Si cum acesta trebuie folosit si testat, cel mai bun mod este acela de-a anunta campania de blackfriday de la Flanco. Cam prematura campania, dar csf, ncsf…in romanica, toti ne grabim…

[inbound_button font_size=”20″ color=”#c8232b” text_color=”#ffffff” icon=”arrow-circle-right” url=”http://l.profitshare.ro/l/3954455″ width=”” target=”_blank”]Vezi oferta Flanco de Black Friday[/inbound_button]

E, cum e bo$$, merge? Hai sa ne fie de bine!

13 gânduri despre „Omul cat traieste invata…

 1. Mergeeeeeeeeee boss! Bravooo! 😀

 2. Uuu, are și GA. Bun, bun. 🙂

 3. Pff, eu nu am inteles nimic despre apelul la actiune, scuze… varsta!

  • Aoleo, Vasile, ca tot ai zis de varsta…cati ani ai frate, ca la un comentariu, cel despre unchiul din Slava Rusa, ai zis ca erai la munca…tu muncesti de pe vremea lu Ceasca si est inginer…plm, pana acum, mai mult de 45 nu ti-as fi dat..

   • A fost buna asta, as fi vrut eu…. sau poate nu, multumesc!
    Cat despre varsta am sa-ti zic o fraza pe care am auzit-o pe undeva, habar nu am a cui e si nici nu am cautat: nu contează cati ani ai adunat în viata, ci cata viata ai acumulat în acei ani…. sau cam asa ceva, poti sa mai incerci, din trei, mai ai doua :))))

Tu ce zici?