Of, mamaia asta…

Intamplarea asta e putin cam veche, povestea era inceputa prin draft, dar cumva, acum, parca i-a venit vremea sa-si ocupe locul pe interneti. Mamaia din titlu nu-i statiunea, e mama mea, bunica mamaia Cezarei.

Bun, ca am lamurit problema, zice fii’mea acum ceva vreme cand i-a trimis mamaia un cadou ce cuprindea mai multe, dar nu si esentialul: Of, mamaia asta, nu mi-a trimis si carti…ea nu stie ca-mi plac cartile?

Da, e nebunie cu cartile, indiferent ca sunt carti de povesti sau de colorat, carte sa fie. Si-mi place lucrul asta. V-am mai zis ca-l citesc pe Elmer in fiecare seara, avem toata seria… Dincolo de povesti, ultima achizitie(saptamana trecuta) este Istet de mic-toate cunostintele pentru 3-4 ani. Cred ca anul asta, la capitolul bani dati pe cartile Cezarei am fost egalat, dar aici nu mai este vorba despre placerea cititului, e investitie in viitorul copilului.

Cine are copchil, cu siguranta a observat ca pretul la cartile pentru copii nu este chiar mic, dar cum se mai intampla sa fie cateo o promotie, pai promotie sa fie…momentan, se intampla Zilele Elefant: 26-2 iulie si, cel putin la carti, preturile sunt bune. La restul produselor nu stiu, de la elefant, doar carti.

carti pentru copii

3 gânduri despre „Of, mamaia asta…

  1. Si cand te gandesti ca am 5 saci mari plini ochi cu carti ptr copii de alea superbe la care acum ma straduiesc sa le gasesc un loc. De nu reusesc te anunt sa vi cu o duba. 😀

Tu ce zici?