Oale si Tigai vrea sa lucreze cu tine

Bai, faptul ca oamenii de la oalesitigai.ro tocmai mi-au trimis un email prin care doresc sa colaborez cu magazinul lor on line intr-u dreapta promovarea a produselor lor( oale si tigai) intr-un moment in care tocmai meditam cum sa pun pe hartia blogului un articol despre angajari si angajatori, am luat treaba asta ca pe un semn. In fine, nu prea inteleg eu cum au ajuns ei la concluzia ca sunt bun sa vand oale si tigai on line, in conditiile in care, eu, pe persoana fizica am vandut o singura data, din greseala cred, o tigaie, de la baietii aia catre care nu mai pun link-uri pe motiv ca au bagat  win-win-ul intr-o oala si i-au pus capac. Si acolo a ramas.

In fine, pana incep cu articolul la care ma gandeam inainte de-a primi invitatia sa promovez pe blog, site-ul cu oale si tigai on line, daca aveti nevoie de o oala, o tigaie, ceva in care sa va gateasca nevasta ceva delicios…stiti ce aveti de facut: oalesitigai.ro.

Bun, acum sa lasam oalele pe aragaz si sa vedem poza urmatoare.

Este facuta ieri dimineata si m-am tot gandit la ce scriau baietii acolo. Da, in romania este nevoie de forta de munca, stiu ca pentru a fi paznic nu ai nevoie de multa scoala dar nici asteptari salariale mari. Ba, dar sa pui acolo, in anuntul de angajare chestia cu salariu motivant platit la timp, ma cam face sa ma gandesc la doua lucruri: Cat de motivant este salariul unui paznic si, bai, mie personal faza asta cu platit la timp mi se pare tare suspecta. Ma gandesc ca daca tu ca angajator onest, pe prapaditii aia de vin sa se angajeze pe postul de paznic, pe salariu motivant, sa aiba ce pune in tigaie (nu m-am putut abtine) nu-i mai momesti cu platit la timp decat daca…Asta e obligatia ta ca angajator. In fine, nu vreau sa ma gandesc la ce se intampla in industria asta…

Stati ca n-am terminat, dupa banner-ul cu oale si tigai on line, mai am una cu angajatori.
oalesitigai.ro/

Bun, primesc urmatorul email:

Buna ziua,

Va multumim pentru interesul pe care l-ati acordat companiei pe care o reprezint, in momentul in care ati aplicat pentru postul de Reprezentant Vanzari.

In cazul in care mai sunteti interesat de postul vacant, va rog sa-mi trimiteti un mesaj de confirmare, urmand ca in scurt timp, sa fiti contactat si programat la un interviu.

Toate cele bune,

Claudia XXXX

Assistant Manager

Si stau eu asa sa-mi aduc aminte cand dracu am aplicat ultima data la un job. Am luat-o babeste, pe degete…Bai, pe 1 mai 2014 am inceput lucru la actualul job. Bine, am inceput pe 2 ca 1 mai e zi libera. Discutasem si batusem palma cu astia ai mei pe la inceputul lui aprilie…deci, de prin aprilie 2014 eu nu am mai aplicat la alt job. E, si cum doamna Assistant Manager avea si un numar de telefon, am sunat…nu de alta, am si eu o varsta si parca, parca, memoria inca-mi merge. Si m-a lamurit. Stiti, eu sunt noua si am reactivat toate aplicatiile pentru diverse pozitii ale comapaniei. Femeie, plm, eu am aplicat la voi in cel mai bun caz in aprilie 2014…mai am putin si ies la pensie!!! A recunoscut si ea, tocmai asta a fost motivul email-ului  si nu a fost cu telefon…aplicatie foarte veche.

Habar nu am ce concluzie sa trag…o fi nevoie de forta de munca in Romania? Or fi candidatii din ziua de azi atat de buni incat angajatorii incearca si cu cei ce au aplicat acum coispe milioane de ani? Oare daca as suna-o pe doamna Assistant Manager si as merge la un interviu cu seful ei, ar urma si un anunt de angajare pe postul de Assistant Manager? Nu stiu…chiar nu vreau sa aflu.

Daca ai citit pana aici, cumparati o oala si o tigaie de la baietii astia care au crezut in mine si da si un share, poate cineva, undeva prin lista ta de prieteni are nevoie de un post de paznic cu salariu motivant platit la timp. Vai de capu’ nostru.
3 gânduri despre „Oale si Tigai vrea sa lucreze cu tine

Tu ce zici?