Ești trist,suparat si nu poți sa râzi…

Pentru toate aceste mici neplăceri ale vieții, există un loc, știut de puțină lume, un loc unde dacă ajungi, te întorci cu zâmbetul pe buze și cu o durere groaznica de fălci. Din cauza râsului, desigur.Dar cum orice antidot, luat in cantitate mare dă dependență, intrați, dar nu zaboviți prea mult…forumul Martorii lui Iehova, este un loc unde-ți poți pierde cu ușurință capul.

De două zile sunt pe forumul asta si vreau sa zic ca râd de unul singur, ca prostu…frate, ăstia sunt zei…se pișhă pe toți pamfletarii țarii și o fac natural, spontan, din instinct.Discuțiile sunt savuroase, dar gradele lor de forum sunt bestiale.

Cel mai mic în grad, un fel de prostul clasei, este neinițiatul și este denumit simplu, persoană interesata și de aici incepe evoluția spirituala si urcarea pe scara ierarhica a forumului. Gradual, poti ajunge vestitor nebotezat, vestitor botezat,pionier auxiliar,pionier special, bătrân de congregație, membru al corpului de guvernare și pe restul, vă las pe voi sa le mai cautati.

Dar dacă încă mai aveți dubii ca martorii lui iehova sunt lipsiți de umor, am vacut si o mică selecție de texte, direct de la sursa, ca doar si eu sunt Persoană Interesată cu ganduri de-a ajunge Bătrân de Congregație…

Este de la sine inteles ca orice religie poate avea si + dar si – fata de biblie iar 100% fata de biblie nu se poate din cauza ca se se poate interpreta gresit anumite versete.
Dupa parerea mea martorii lui iehova sunt cu ani lumina in fata religia Crestine Ortodoxe.
Multumesc anticipat de raspunsuri.

Chiar și martorii lui iehova trăiesc intr-o țară liberă, așa că au dreptul la păreri ca toți locuitorii acestei țări. Dar cum și alții au opinii…

 Martorii lui Iehova este cea mai periculoasă sectă dintre toate sectele crestine. Ei contestă divinitatea Dumnezeului nostru Iisus Christos.

Și….

Adventistii sunt periculosi si ei, spală creiere la fel de bine ca martorii.
Dar ca sa răspund la întrebarea initiala: niciuna. Daca nu exista dzeu nu exista nici religie apropiată de el.

Și…

Biblia nu ne îndeamnă spre o religie oarecare, ci spre o închinare curată viului şi adevăratului Dumnezeu.

Iar răspunsul, destul de practic…

Ba eu cred ca esti obsedat de Watchtower (si nu, „inchinare curată” nu poate fi adusă devreme ce este o contradictie in termeni; inchinarea presupune sclavie si spălare pe creier – mai ales cand este adresata unui psihopat ca iehova – deci nu poate fi curată).

La final, am să vă las un ultim paragraf ,unde am așa, o vagă banuială, ca in secta martorilor, este infiltrat un om al altei religii a pacii.

E jalnic cum se trantesc credinciosii unii pe alții in troaca de porci a credintei. Credinta monoteista este ingrozitor de dezbinatoare, e buna doar la denigrat pe alții. Tu adventistule sa nu crezi ca esti mai bun ca martorii sau ca ortodocsii. Sunteți toți niște rataciti care studiati in nestire niște povesti ametitoare ale unor ciobani evrei din epoca de bronz. Toți aprobati crimele din biblie, cu genocide cu tot. Toți aprobati sfintele discriminari, potlogarii si crime comise de sfintii bibliei împotriva semenilor lor si a bunului simt. Toți venerati un monstru, doar pt. ca cica e cel mai puternic. Daca Satana ar fi mai puternic l-ați venera pe el. O destrabalare împotriva ratiunii si a demnitatii umane.

Concluzia mea ar fi urmatoarea…dacă vreau să-mi fac o afacere de succes, religia este o nișă superprofitabilă, la câți idioți sunt pe lume, nu cred că mi-ar fi greu sa fac rost de enoriași.

Ce este mișto la acești habotnici, este faptul ca umor.

martorii lui iehova,idioti

 

Tu ce zici?