Nea Ioane, lasule…

Desi cravata nu mai e de multa vreme un accesoriu la moda, la ceas de seara, in intimitate, loviti de soarta, depresii si alte probleme marunte, din motive mai mult sau mai putin banale, anumite personaje, aleg sa-si asorteze bucata de franghie, perenei existente.

Ultimul in trend, Chester Bennington de la formatia vocal-instrumentala, Linkin Park. Desi toti murim, curajosii forteaza mana destinului. Nu mi-a placut Linkin Park, iar sinuciderea lui Chester, efectiv, am trecut-o la si altele…am vazut stirea aseara, pe wc, iar primul gand a fost indreptat catre iliescu….Nea ioane, lasule, vezi ca se poate…

In fine, oamenii sunt cu capul, iar motivele lu’ Chester, zic unii ca s-ar fi sincucis in cinstea lui Chris Cornell, mi se par puerile….plm, poate-i mai bine asa…vor creste vanzarile trupei. Amin.

Update: Pe un forum din Marea Britanie,  Fuego si Mihai Traistariu sun doi dintre favoritii la ocuparea functiei de vocal in trupa.

5 gânduri despre „Nea Ioane, lasule…

  1. cica avea si alte probleme, depresii, mizda pa-sii.
    dar si-n articolul meu am zis de tatuca ilici :))

    • Frate, asta nu-i motiv…e lumea plina de pshihologi, era suficienta intrebarea: Ce-ai zice daca-am discuta despre asta?

  2. Fuego si Mihai Traistariu?? =))

Tu ce zici?