Naţionalizarea Pilonului II de pensii e pe vine

Pentru ca azi sunt optimist, cred ca psd-ul o sa-si bage ghearele in banii din pilonul II de pensii pentru simplul motiv ca…foame. Plm, daca cei ce au votat psd inca traiesc cu impresia ca e roz cu trandafiri in Romania, specialistii aia vanduti lu’ Soros o zic cam asa…Spre surprinderea tuturor, în T1 2018 creşterea economică a scăzut brusc la 4,2% faţă de 5,4%, cât era estimarea analiştilor. Aia e, stiu, nu mai prindem noi pensia…

 

Radem, glumim, suntem patrioti, dar nationalizarea n-a adus niciodata nimic bun. Cand motorina e la cativa bani de 6 lei, cand cu aceiasi bani cumperi mai putin decat cumparai acum cateva luni, cand ai o vita proasta in fruntea guvernului, un presedinte mai mult turist si un guvern cu niste rezultate excelente, parca am asa, o strangere de inima sa-mi las contributia in seama statului in conditiile in care,  fondurile de pensii private obligatorii aveau active în valoare de aproximativ 42,53 miliarde de lei, la 31 martie 2018, în creştere cu 25,22% faţă de nivelul de la 31 martie 2017.

D’aia zic, nu fiti prosti, cand or veni de la psd cu uleiul si faina pentru vot, sa le spuneti ca a crescut inflatia…sa mai pluseze, sa puna si o lamaie in pachet, ca taie greata.

5 gânduri despre „Naţionalizarea Pilonului II de pensii e pe vine

  1. Dracu te pune sa crezi in alti piloni in afara de aia facuti de tine! Ai vazut cum arata pilonii de la podul Constanta? Eh, asa sunt si aia de la Podul Londrei, dar aia au grija sa puna macar ghips la culoare! 😀

    • Bai, baza sunt ai mei, ce-o da statul roman si privatii e bonus…adica, vine din 3 directii. Da dracnea o arde glorios, vrea sa ramai doar la mana statului..

  2. Ar trăbui și plua trasă în ghips, ca să le rămînă ghipsu printre dinți…

  3. Adică ce, se trece automat ce-am strans in pensia privata in visteria statului?

Tu ce zici?