Am montat patutul copilului

Zilele astea au fost destul de agitate si am fost mai mult pe fuga. Nu ma plang ca am mai trecut prin asta, stiam cum e. Pentru Cezara in schimb, a fost greu. Foarte incantata, foarte agitata nu prea mai reusea sa doarma…nici acasa si nici la gradinita. Aseara, intr-un final, a cazut. Desi mi-a promis ca ma ajuta sa montam impreuna patutul surioarei, pe la 7 dormea dusa deja. L-am montat singur…

In timp ce montam patutul copilului, mi-am dat seama ca e bine sa fii delasator. Nu de alta, dar am scutit cateva sute de lei prin delasarea asta a mea. Adica, dupa ce Cezara nu a mai dormit in patut, tot amenintam ca o sa transform patutul intr-un birou pentru copii. Din lipsa de timp si amanare, nu am facut lucrul asta si acum e bine, bebelina are un patut bun in care sa dorma.

Acum, daca ar fi sa fiu din nou la primul copil, tot un patut din lemn natur as cumpara. Dincolo de culoarea neutra a patutului fapt ce poate fi de mare ajutor in momentul in care apare cel de-al doilea copil(ce faceam daca acum aveam baiat si pentru Cezara cumparam un patut roz?) dupa ce copilul nu mai doarme in patut, poti face ce nu am facut eu…sa tranformi patulul copilului intr-un birou.

7 gânduri despre „Am montat patutul copilului

 1. Felicitări taticule!

 2. Felicitari si multa sanatate tuturor!

 3. Mai exista paturi de astea fratele meu alb?!?! D’asta am avut si eu acum 20 de ani …. nu mai stiu ce s’a ales cu el, dar sincer eu asa ceva nu as mai cumpara azi la cat de grele si incomode sunt, iar pe piata au aparut X alternative mult mai ergonomice intre timp. Dar …. misto e ca l’ai avut deja!

  Sa traiesti si sa fiti sanatosi!

  • Ice zici tu de ergonomice, usoare, etc. , da’ modele astea de paturi erau cele mai sigure, eu il am si acum pe’al baiatului strans pe undeva, facut la comanda, lemn de tei, saltea umpluta cu paie de orz si iarba de mare. Acum au toti basini in cap si le ies copii cocosati si cracanati, fereasca D-zeu!
   Sa fii iubit Mariene si sa ne zici ce spune prima data…. de obicei TATA! :)))))

   • @Vasile, Cezara TATA a zis …vedem ce-o zice .
    @Ice, Si-a luat frate’miu ergonomic alea-alea…a doua oara nu-si mai ia. Asta de lemn…sanatos cu saltea cu cocos,lac pe baza de apa si m-ai ieftin

Tu ce zici?