Mi-am deschis lista de Black friday

Gata flacai, mi-am deschis lista de cumparaturi pentru black friday 2017. Voi cum stati, numarati banii de iPhon X? Bine, acum glumesc, nu mai cred in Mos Craciun Black Friday, dar momentan mai am ceva de citit si, hai sa fim seriosi, e frumos sa ai si tu ca tot omul, o lista de dorinte.

Si cum lista este formata dintr-o insiruire de lucruri frumos enumerate, hai s-o si expun:

1. Razboiul la lumina zilei,  partea a III-a din  Seria Demon – Peter V. Brett. Pe unde mai bantui eu, s-ar zice ca este cea mai importanta aparitie din zona fantasy pe anul acesta…si cam asa e, am inclus Omul Pictat in topul meu fantasy, pentru ca intradevar, merita.

 

2…vedem daca apare pe undeva prin librarii si ultima bucata, a patra din Nascuti din CeataAliati in slujba dreptatii, a lui Brandon Sanderson. Baiatul asta scrie mai repede decat reusesc eu sa-i citesc cartile. Bine ca nu m-am bagat sa-l citesc in engleza ca saraceam 🙂

Si gata, asta-i lista de cumparaturi. Scurta, dar asa cum zicea si batranul chinez de la mine din sat, cumpara cand ai nevoie, nu astepta dupa promotii….cea mai buna promotie a fost ieri.

 

6 gânduri despre „Mi-am deschis lista de Black friday

  1. Auzi?! Chinezului ăla nu-i place cumva și la munte. L-aș găzdui câteva zile, că tare-i înțelept! 🙂

  2. Dezamagire, pai carti, nu tu un smart tv sau phone, nu tu o saltea, un frigider vorbitor :((( ?!

Tu ce zici?