Mandra mea cu basca’n cap

-Apăi de unde știți voi că e homosexual?

Adaptarea asta a lui Vasilescu mi-a adus aminte ca si in satul meu exista un gay. Bine, oamenii-i spun bulagiu,poponar,curist…nu-s chiar atat de politically correct, dar asta e, nu poti sa le ai pe toate.Nenea asta, gay-ul este destul de in varsta, are copii,nepoti si foarte multi prieteni, mai ales printre betivii comunei, oameni foarte deschisi la un barter.Betivii presteaza, omul plateste..un ban, ceva alcool. Pentru betivi, gay-ul respectiv are un nume duios… Mandra mea cu basca’n cap.

Acum ceva vreme, intr-o noapte, am mers pana la mecanicul meu sa-mi faca o verificare la masina. Am intrat cu masina pe o ultita mai putin circulata, iar in boschetii ce cresc pe langa o casa nelocuita, sprijiniti de ce a mai ramas din gard, in farurile masinii am vazut ce nu ar fi trebuit sa vad. Melti, unu dintre betivii satului, facea barter cu Mandra mea cu basca’n cap. Am oprit masina cu farurile pe ei si l-am intrebat pe Melti:

Ce-ai ma cu el, de ce-l bati?

se blocasera amandoi ca doua caprioare in farurile masinii, dar betivul, in sinceritatea lui, mi-a raspuns:

Nu-l bat, il f*t!

9 gânduri despre „Mandra mea cu basca’n cap

  1. Ce zic eu? Orice relatie sexuala trebuie sa aibe loc intre 4 pereti. Ce se intampla acolo intre 2-3-10 adulti care sunt incantati de ceea ce fac, e strict problema lor. Nu suntem animale sa ne cotaim pe drum, ce naiba?

  2. Oricat de groteasca e imaginea descrisa de tine … marturisesc ca ai reusit sa o „indulcesti” de am ras cu sughituri. De apreciat sinceritatea totusi. 😀

  3. toata lumea macar dse 2..3 5 ori a facut-o in natura ,ei de ce nu ai facea-o 😉 :))))

  4. Nu mai pot :)))))))))))))))))))))))))))))))

  5. Ce nacaz pe saracii oameni, sa fie obligati sa faca barter ca sa poata sa bea. Huooo! Jos PSD-u!

Tu ce zici?