Mama, ce comisioane are BCR!!!

comisioane Am fost azi sa fac o plata pentru sotie intr-un cont #BCR, persoana fizica. Normal, n-am mai facut….in conditiile in care comisionul perceput de BCR pentru o depunere intr-un cont de persoana fizica este 4 lei, suma asta fiind un sfert din suma ce urma s-o depun, le-am urat Multa Sanatate!!!! 

Am mai lucrat o singura data prin BCR, primul card de salariu l-am avut la ei. Nu-mi mai amintesc ce comisioane aveau atunci, stiu doar ca la final, cand am schimbat job-ul si noii angajatori nu prestau cu BCR, m-am mutat la alta banca. Atunci am facut o greseala, nu m-am dus sa inchid contul…M-au sunat ei dupa vreo doi ani ca am sa le dau treizeci si ceva de lei…comision de administrare de cont. Le-am dat banii si le-am urat din nou, Multa Sanatate!!!

La comisioanele aste se explica si profitul net de 668,1 milioane lei pe anul 2017. In fine, raman relativ multumit de ing. Bine, sa fii multumit de o banca, ori e a ta ori a lu’ tac’tu. Voua cine va i-a comisioanele?

6 gânduri despre „Mama, ce comisioane are BCR!!!

  1. De obicei platesc online, nu depun bani la ghiseu si la treaba asta nici Unicredit sau Credit Europe, nu-mi ia comisioane la nici o tranzactie, chiar si la plati externe.
    La BCR am un cont lipit de un Visa Electron care intradevar papa bani degeaba, pentru ca il alimentez cateodata tot doar la ceva plati externe prin IB.

  2. Tre să mănânce și gura lor o pită.

  3. Ia de colea – Revolut blog.

  4. La nesimtire numai BRD mai reusesc sa ii bata pe astia! 😉

Tu ce zici?