Mai sunt si tepe pentru afiliati

Tepe-afiliati

Dragi afiliati,

Va anuntam ca am demarat procedurile de suspendare in cazul campaniei de marketing afiliat pentru site-ulro.airtickets.com pentru neplata facturilor restante.

In data de 13 aprilie campania va fi inchisa.

Tocmai ce-mi stresam creierul sa scriu un articol despre calatoria cu zburatorul  avionul si ma pregatisem si cu un baner pe site. Acum eu fiind mai nou in bransa nu stiu cat de dese sunt tepele pe care afiliatii le promoveaza, dar nu sunt nici copil sa cred ca acestea nu exista.

Nu vreau sa ma gandesc la afiliatii care au juisat la vederea conversiilor, dar asta e…nemtii au pierdut doua razboaie mondiale.

Mergem inainte.

4 gânduri despre „Mai sunt si tepe pentru afiliati

  1. Pai daca e vorba despre retelele mari de afiliere ar trebui sa se rezolve comisioanele neprocesate. In instanta, dar… de cele mai multe ori se rezolva.

  2. Am avut si eu probleme cu multe magazine din 2parale, pana mi-am zis ca nu are rost sa mai promovez magazinele noi, deoarece este pierdere de timp. E si mai frumos atunci cand promovezi un magazin si ai cateva zeci de comisioane, iar dupa afli ca nu iti plateste nimic.

  3. De asta profitshare e mult peste 2parale…

  4. Stefan zice bine … de aia eu folosesc strict profitshare sau articole direct sponsorizate cu plata in avans. Cui ii convine e bine, cui nu sa cante la alta masa.

Tu ce zici?