Mai e putin pana la revelion

Mai este foarte putin pana ce 2017 devine amintire si lasa loc unui 2018 ce-l speram cu toti, mai bun, mai linistit, mai…. Deja, aseara, prin Dristor am vazut montate ornamente. Nu cred ca sunt ramase de anul trecut, trec prea des prin zona si, cu siguranta nu mi-ar fi luat aproape un an de zile  pana sa le remarc. Cert, edilul, a inceput din timp cu pregatirile pentru Craciun si Revelion.

Pregatirile pentru Revelion au inceput si in on line, drept urmare, acesta ar fi trebuit sa fie un articol in care sa povestesc despre modele rochii revelion ieftine…si aici m-am blocat. Nimic, nici urma de inspiratie, nimic…Bine, putina inspiratie am avut, pentru ca, in disperare, am apelat la o colega, fosta bloggerita de fashion, experta in rochii si alte acesorii femeiesti. Din pacate, la mine la job, doar eu si sefu’ avem timp liber…colega, foarte ocupata cu ceva raportari m-a refuzat elegant. In schimb, s-a oferit sefu. Si uite ce a iesit:

Cu fiecare an care trece, schimbarile din moda ne da de multe ori bataie de cap. Poate este mai simplu pentru noi barbatii, insa pentru femei poate fi o chestiune destul de problematica atunci cand se apropie un eveniment important si timpul este foarte scurt. Un astfel de eveniment este si Revelionul, un moment din an de care ne dorim cu totii sa ne aducem aminte cu placere. Ca acest lucru sa se intample, este important sa te pregatesti din timp si sa cauti ceea ce ai nevoie in functie de tematica, locatie si nu in ultimul rand de buget. Rochiile de revelion ieftine pot fi o buna optiune daca modelul ales este de calitate si scoate in evidenta persoana care o poarta. Conteaza sa arati bine, sa te simti bine si sa te distrezi fara probleme in fiecare moment al serii. Modelul, culoarea, marimea si detaliile fiecarei rochii in parte pot fi aspecte foarte importante ce te pot scoate in evidenta si iti pot da increderea de care ai nevoie pentru a avea un timp cat mai placut, de ce nu memorabil.

Ce sa zic..ar avea sanse pe fashion.

 

Tu ce zici?