Magazin cu hainute pentru copii

header_imageSe intampla uneori sa-ti fie intinsa o mana. De cele mai multe ori mana asta se intinde cand nu ai neaparat nevoie de ea, dar cand arde camasa pe tine, o mana intinsa inseamna mare lucru. Am trecut prin situatia asta de cateva ori. Si m-am bucurat de mana asta intinsa. Vineri, cum autostrada Bucuresti-Pitesti era libera, am vorbit mai bine de jumatate de ora la telefon cu un OM ce o data, mi-a intins o mana de ajutor. Si nu avea nici o obligatie fata de mine…nici macar nu ne lega mare prietenie. Ca ne-am dus la fund impreuna, e alta poveste, n-o dezvolt nici acum si nici alta data.

Dupa aceasta experienta relatiile au ramas cam la fel. Ne mai sunam la perioade de timp. Cum ziceam, vineri am tot vorbit la telefon. Despre copii, despre ce mai facem, cum merg treburile. Tipul, pe langa altele, mai trage si de un magazin on line cu haine pentru copii, Superhainute.ro, dar cica treaba nu prea mai merge. Bine, in afara faptului ca atunci cand a pus magazinul pe picioare l-a urcat in niste directoare si cam atat, altceva nu a mai facut pentru el.

Din ce am discutat si cu cat de priceput sunt eu cand vine vorba de seo si alte chestii ce tin de promovare, din ce mi-a spus el (se pricepe chiar mai putin decat mine) magazinul nu se afla prea sus. Singurele produse ce apar in prima pagina sunt ceva hainute marca Disney. Si apar doar la imagini.

Cum sunt curios din fire, am cotrobait putin prin magazin si pe la concurenta. Si magazinul are potential, preturi bune la hainute. Mai trebuie ceva implicare si asta a recunoscut si el…atunci cand adauga produse si mai si scria pe blogul aferent magazinului, mergea treaba mai bine. Asta e, merge mai departe…nisa asta cu haine pentru copii este aglomerata, dar este loc.

Asta e, nu stiu cat inseamna mana intinsa de mine in acest articol, nu sunt setat pe hainute si accesorii pentru copii, dar decat de loc, zic ca-i bine.

Un gând despre „Magazin cu hainute pentru copii

  1. In segmentul asta trebuie sa fii un pic mai implicat, trebuie sa te arati, sa spui nume, sa dai exemplu, sa arati sa povestesti, daca o faci din inima, trebuie sa te dedici total, sa dai din casa ca lumea sa te simta ca ceaa ce faci vine din suflet…. altfel piata e saturata si nu da nimeni 2 bani pe tine, chiar de ai cele mai bune preturi, la noi asta conteaza cam 50%

Tu ce zici?