Ma bag la concurs

Fratilor, ma bag la concurs…bine, corect ar fi #partikip la concursul de supereroi intitulat sugestiv aproape, Affiliate League si organizat de catre reteaua de marketing afiliat, Profitshare.

Ce am de facut? Simplu, sa incerc sa promovez pe blog diverse produse/magazine din reteaua profitshare, iar in eventualitatea in care cineva ajunge in magazinul respectiv prin unul dintre link-urile postate pe blog si face o achizitie, eu am un comision din partea magazinului. Da, platesc si impozit pe el.

Ce castig? La categoria la care particip partikip eu,Juniors League,  premiul intai, este o vacanta unde vreau eu in Romania, vacanta oferita de magazinul Fashion Days.

Cat dureaza concursul? In mod normal concursul se desfasoara in perioada 9 noiembrie – 27 decembrie 2016, dar cum in concurs exista si o proba eliminatorie, fatalitatea cum zic ei, daca timp de 5 zile, din recomandarile mele nimeni nu achizitioneaza nimic…sunt eliminat…nu mai partikip.

De ce scriu acest post? Din doua motive. Primul si cel mai important este acela ca vreau sa scriu si vreau sa-mi modific putin si felul in care o fac, iar faptul ca voi incerca sa scriu despre anumite chestii, zic eu ca ma ajuta sa sintetizez mai bine esenta unui articol. Al doilea motiv ar fi acela ca desi sunteti putini cei care cititi pe aici frecvent, vreau sa stiti la ce sa va asteptati…mai multe link-uri.

Aia e, daca ai un blog sau un magazin, te poti inscrie in reteaua profitshare direct prin acest link….si daca faci acest lucru, eu voi sta linistit urmatoarele 5 zile. Atentie!!! Ca blogger nu te vei imbogati, dar vei scoate banii de host si eventual mai raman si de o bere.

Care esti pasionat de ceasuri?

 

4 gânduri despre „Ma bag la concurs

  1. Am intrat si eu in competitie, dar in alta liga. Nu cred ca am sanse la castig, dar macar imi fac o idee despre nivelul la care sunt.

Tu ce zici?