I-am luat Cezarei o alta papusa Chou Chou Foxes

Week-end-ul ce tocmai a devenit amintire, m-a prins prin tara vecina si prietena, fosta parte din Imperiul Valaho-Bulgar cum am zice noi, sau, Bulgaro-Valah cum ar zice ei…si tind sa le dau dreptate. Dar nu despre adevaruri istorice vreau sa zic aici, ci, despre o noua traditie. Personala ce-i drept dar, traditie. Da, am inventat o noua traditie…de fiecare data cand merg in Bulgaria, o sa-i cumpar Cezarei o noua papusa din seria Chou Chou Foxes de la Zapf Creation.

Anul trecut, cand cu petrecerea de Craciun a firmei, am oprit intr-o benzinarie OMV, undeva prin Bulgaria. Cum toata lumea a dat navala, am intrat si eu. Cum aveam in plan sa-i cumpar copilului ceva, am dat cu ochii de Judy. Nu am stiut atunci ca papusica asta, foarte frumos lucrata face parte dintr-o serie foarte apreciata, Chou Chou Foxes, serie in care exista o papusica cu caciulita de vulpe si, culmea, are si un animal totemic….tot o vulpe. E, fii’mea a primit foarte bine papusa, este una dintre papusile ei preferate.papusa chou chou foxes

Anul asta, inainte sa plec, am intrebat-o ce vrea sa-i aduc din Bulgaria. Si mi-a raspuns ca o vrea pe prietena lui Juy. Drept urmare, o noua papusa Chou Chou s-a alaturat populatiei de papusi ce-mi bantuie prin casa. O cheama Lucky si este a doua papusa din seria Foxes. Mai am de mers de 4 ori in Bulgaria si apoi, trecem la seria Birdies, unde caciulile sunt pasari si animalele totemice…tot pasari.

Din ce am vazut, in benzinariile de la noi nu se gasesc aceste papusi, iar in magazine, ghici ce…sunt listate, dar stocul e zero.

 

5 gânduri despre „I-am luat Cezarei o alta papusa Chou Chou Foxes

  1. Mi-aduc aminte de păpușile de la Arădeanca, erau frumoase, iar pentru acele vremuri nici nu puteai să ai prea mari pretenții. Văd că și păpușile Chou Chou arată bine.
    Un tătic fericit este atent la micile dorințele ale prințesei și de aceea „a inventat o nouă tradiție…”. Și este un lucru frumos, este un lucru foarte frumos !

  2. Sa’ti traiasca PAPUSA! 🙂

  3. Bravo, luati jucarii la copii, nu dati banii pe prostii!

Tu ce zici?