#love, probabil cel mai folosit hashtag si in 2016

Azi, intors de la tara, tronam pe buda si rasfoiam internetul.Mi-o cazut un ochi pe cuvantul hashtag si desi nu folosesc instagram iar chinurile facerii se prelungeau, am avut curiozitatea sa ma intreb, de fapt sa-l intreb pe google, care este cel mai des folosit hashtag, iar curiozitatea mi-a fost rasplatita.Pare-se ca in ultimi trei ani, cel mai folosit hashtag, a fost #love, iar dupa cum merg treburile si nevoia de iubire a populatiei este tot mai mare, probabil ca cel mai popular hashtag in 2016, alaturi de #cute, o sa ramana tot #love.

Cum acest articol ar fi fost unul sec fara o poza reprezentativa pentru acest hashtag, am cautat prin arhiva personala o poza care sa redea esenta, iar norocul a facut sa gasesc o fotografie cu fiimea si cu Pogo,beagle-ul familiei, fotografie ce se poate incadra fara probleme la cele doua hashtag-uri.#love,#cuteAm mai scris mai demult despre instagram, dar planul de a-mi face si eu un cont pe instagram a ramas in pom, dar cine stie, poate la anu, o sa incerc sa ma motivez si sa incep sa postez si pe instagram.

Un gând despre „#love, probabil cel mai folosit hashtag si in 2016

  1. Nu prea as parea pe love, mai bine zis lovee, loove, llovve… multi nu scriu corect love. Da bine, este doar parerea mea. Instagram, trebuie sa-mi fac si eu pana nu dispare moda.

Tu ce zici?