Legea compensatiei

Cand spun inteleptii ca in univers exista o lege a compensatiei ar trebuii sa-i credem, nu de alta dar, de asta sunt numiti atat de pompos, intelepti si nu cercetatori britanici.
Da, aceasta lege a compensatiei pare ca functioneaza si pe blogul meu…in ultimele doua zile am pierdut doi urmaritori de pe pagina de facebook a blogului. Asa este cand ai putini, sesizezi cand unul sau altul intoarce degetul intr-un dislike de toata frumusetea. Acum nu stiu care este motivul ce i-a facut pe respectivii sa nu-mi mai urmareasca pagina, poate fapul ca in ultimele zile am exagerat cu ceva advertoriale sau faptul ca am ales sa scriu si despre copii…ca de schimbat stilul de scris nu am facut-o…tot platitudini cu greseli bag.

In fine, drept compensatie, parca pentru a-mi intari credinta ca aceasta lege functioneaza, tot din zilele astea am doi noi abonati la noutati pe email…si nu cred ca sunt cei ce au renuntat sa-mi mai urmareasca postarile de pe facebook. Salutare, bine ati venit!

Intrebare, intrebatoare…e mai ok un abonat la email sau unul ce urmareste postarile pe facebook? De ce intreb lucrul asta…pai simplu, cum si eu sunt abonat la unele bloguri, cand primesc alerta pe email, deschid articolul…la alte site-uri unde am dat doar like paginii de facebook, de multe ori, nefiind mare amator de facebook, trec cu vederea. Si inca o intrebare, se poate vedea cumva cati sunt cei ce te urmaresc prin feed?

5 gânduri despre „Legea compensatiei

 1. Cred ca era un contor la un moment dat de la Google, prin feedly nu poti sa incerci sa te adaugi acolo si iti zice el cam cati urmatori sunt.

  Eu unul cred ca abonarea prin mail e sfanta.

 2. Pai vezi … asa e cand scrii si te iei dupa ce conteaza si nu dupa ce iti vine. Eu liber te’am cunoscut … ce dracu prietene iti bati capul? 😀 Da’i pedala … si aia e! 😀

  Esti si tu „balanta” cumva?! 😀

  • Balanta, Balanta! Păi ce’ mi vine scriu…desi, mi-a fost reprosat faptul ca nu scriu si eu despre ce se viralizeaza pe facebook…

   • Pai Balanta da … aveai scris pe frunte da nu stiam de unde sa te iau din momentul in care pentru tine conteaza enorm parerea altora ceia ce iti ia din libertate! 😛 Scrie fratele meu si atat … ca citeste careva sau nu’i place cuiva … fukit, nu te merita! 😀 Da’l in masa de feisbuc cu tot cu viralele lui cu tot.

Tu ce zici?