La polonezu

spalatorie_auto_la_polonezuDaca ai masina, in costurile de intretinere, intra si spalatul masinii. Daca esti si mai pasional cu masina ta, ai nevoie de roti sablate si vopsite si nu cu spary-ul, ca tot tartanul, ci, vrei sa fii un domn care se respecta, iar jantele vrei sa le vopsesti, in camp electrostatic.

Vrei sa echilibrezi rotile, se rezolva si asta si daca tot ai facut o echilibrare, ai nevoie sa faci si geometria rotilor. Pentru toate astea, ai nevoie sa mergi la un service autorizat RAR.

Bucurestiul este plin de spalatorii si vulcanizari, dar sunt putine locuri unde gasesti tot ce ai nevoie la preturi decende, iar daca locuiesti in zona Dristor-Vitan, pai locul acesta este chiar langa Stadionul Olimpia si se numeste Alek Total Serv, pe romaneste, La Polonezu’.

La polonezu, patron este chiar un polonez si omul  a venit in Romania, cu o mentalitate mai occidentala, iar lucrul acesta se reflecta si in atitudinea angajatilor. La Polonezu nu o sa vina nimeni sa-ti ceara o tigara, nimeni nu o sa-ti porneasca casetofonul si nimeni nu o sa comenteze….oai, boss, da ce murdara e!!!  de parca merg la spalatorie ca e curata, iar el e angajat acolo doar sa-mi comfirme ca masina e murdara… sau cum mi-se intampla mie, Boss, da aveti caine!?…, ca e plina de par.

De luni pana sambata, de la ora 8 si pana la 20:00, la service auto „La Polonezu” se intampla urmatoarele:

Cu o experinţă de peste 15 ani, vă oferim service auto pentru toate tipurile de maşini: vulcanizare, echilibrare roţi, geometrie roţi, electrică auto, mecanică auto, îndreptat, sablat şi sudat jantă, vopsit jenţi în câmp electrostatic, spălătorie auto. Service-ul este autorizat RAR.

In oferta polonezului, intra si serviciile de spalatorie auto pentru flote, unde preturile se pot negocia in functie de numarul de spalari si numarul de masini.

Asa ca , daca doriti o spalatorie auto decenta, cu preturi decente in zona Dristor-Vitan, puteti sa-mi urmati exemplu si sa mergeti cu toata increderea, La Polonezu.

Calea Vitan 166, sector 3 Bucuresti.

 

4 gânduri despre „La polonezu

  1. Prietene exbarbos … postul asta a murit la nastere, ca eu unul nu il vad. 😀

Tu ce zici?