Asta e intrarea secretă în tunelul din Bucegi

Pun pariu pe ce vreţi voi că habar nu aveaţi că, fix în munţii româniei, în inima Bucegilor, Pentagonul ascunde o bază barză secretă. Eu ştiam, dar dacă tot a venit şi băiatul ăsta de la site-ul stiri-virale.com şi a dat pe goarnă tot secretul, hai să vă lămuresc eu, să ştim cu toţii cum stă treaba. Punctual, zic…

Unul dintre cei mai mari masoni spune ca are dovezi concrete ca Pentagonul efectueaza teste sub muntii romaniei, scrie realitatea.net.

 Marele mason Massini a aruncat o informație bombă în 2003. El susține că are informații și documente ultrasecrete care provin de la Statul Major al Pentagonului, referitor la un loc din România. El spune că grupul Bilderberg are reprezentanți în cele mai importante organisme economice, politice și militare din SUA.

Din start omul joacă tare. Citează realitatea.net şi-i aduce în discuţie pe marele mason Massini şi pe cei din grupul Bilderberg. Mai poţi sta linişit să bei o bere cu atâtea nume grele în prima frază a articolului? Până nu începe omul nostru să o  cotească pe câmpii, vă spun din capul locului, nu vă amăgiţi, grupul Bilderberg există. Cine vrea să tragă cu urechea la ce discută aceste eminenţe cenuşii, poate să-i întâlnească la mine la ţară, la cârciumă la Secretaru. În general se strâng cinci sau şase membri şi pot fi găsiţi la cârciuma amintită, începând cu ora 9:30. Pun lumea la cale până pe la 4 dimineaţa, când se îmbată cârciumarul şi declară şedinţa închisă. Despre Massini nu zic nimic. Asta chiar e mare. 1,97 înălţime şi 183 kg(are barbă, poarta haine bufante şi pantofi cu talpă dublă, aceste artificii făcându-l să pară şi mai mare)

Dincolo de aceste grupări există formațiuni de elită care monitorizează viața științifică și tehnologia de pe întreaga planetă.

Tot ceea ce este important sau se descoperă este adus la cunoștința celor din elita mondială. Aceasta a fost și cazul observațiilor secrete în ceea ce privește teritoriul României, scrie efemeride.ro.

Exact asta am zis si eu. In ziua in care efemeride.ro a venit sa traga cu urechea, intamplator eram la crasma, beam o bere cu varul lui Massini. Faptul că efemeride scrie acelaşi lucru, păi aşa e, toată lumea stie că efemeride este o sursă demnă de crezare.

Pentagonul are mai multe programe militare și de spionaj geodezic, folosind mai mulți sateliți geostaționari de înaltă tehnologie.Unul dintre aceștia, care se bazează pe tehnologia bionică și pe cea a undelor de formă, a reperat în 2002 o structură aparte într-o anumită zonă a munților  berilor Bucegi. În primul rând, spațiul gol identificat în interiorul muntelui, nu comunică cu exteriorul ci începe direct din interiorul muntelui, la o anumită distanță de panta acestuia.

Înţelegeţi voi cum stă treaba? Adica, nene, aici vorbim de sateliţi si şpionaj geodezic şi toată treaba asta este cât se poate de serioasă şi cât se poate de secretoasă. Tocmai acum, după atât amar de vreme, răsuflă informaţia că Pentagonul, în 2002, a descoperit ceea ce noi, urmaşii dacilor liberi şi neatârnaţi, ştiam încă de acum 2000 şi ceva de ani. Novici frate pentagonezi aştia. Să înţelegeţi mai bine despre ce vorbim aici,  un singur exemplu. Dacă mergeţi totuşi să-i întâlniţi pe cei din grupul Bilderberg, încercaţi să întrebaţi de al şaptelea membru al grupului. Garantat o să primiţi un răspuns sincer şi la obiect. Dar ceva iritare tot  ve-ţi prinde în tonul răspunsului: Unde să fie, în pul@ cu satelitu, acolo e.

În al doilea rând, are forma unui tunel regulat care cotește brusc spre centrul muntelui, într-un unghi de 26 de grade. Traseul tunelului este perfect plan. Cel de al treilea element a pus pe gânduri pe cei de la Pentagon.Scanarea din satelit a muntelui a evidențiat două blocaje majore ale structuri din interiorul solid de piatră care mărgineau începutul tunelului și sfârșitul acestuia și respingeau orice tip de sondare sau analiză, ca și cum ar fi protejat ceva în acel loc.

Uite, dacă citesc cei de la Pentagon…bă, nu vă merg rablele alea de le folosiţi voi la scanat munţii cum trebuie.Nu aveţi şi voi un program rabla pentru sateliţi?

Hai să vă lămuresc cum stă cu adevărat treaba asta cu tunelul regulat de-o coteşte la 26 de grade. Singurul blocaj major e dat de miros. Chiar înainte de intrarea în tunel, intrare ce voi nu aţi reuşit s-o dibuiţi, este un loc de belvedere, iar munţomanii noştrii, în drumul lor spre creste, opresc acolo pentru o scurtă şi binevenită căcare. Curenți ascendenți ce există în zonă, duc mireasma florilor de hamei şi shaorma  cu de toate, fix în gura tunelului.Pentru amatorii de descoperiri epocale, pentru fanii tunelurilor secrete din Bucegi ce vor să faca o scurta vizită prin baza ascunsă a pentagonului,  las chiar şi o poză cu intrarea secretă a tunelului secret.intrare secreta tunel muntii bucegi

Traseul final se poate face doar cu piciorul. Nu este un traseu lung şi nici chiar atât de periculos cum o arată poza Pentru cei mai comozi, există chiar şi o variantă mai lunga, cu masina. Se merge cu maşina până la Schitul Sodomia, urmand apoi traseul pe jos, pe marcajul ‘cruce întoarsă’ prin fundul vaii. Când simţiţi că ati obosit şi vreţi o schimbare de poziţie, fix atunci ajungeţi la o stâncă mai albicioasă, stâncă pe care-s scrijelite ceva poveşti de dragoste în alte feluri. Poveşti cu + între diverşi,şi = Love la final. Acum sunteţi aproape de poteca ce vă duce către intrarea în tunel. Aici este partea mai complexa a traseului.

Fix după stâncă, foarte bine ascunsă, există o potecuţă foarte abruptă. Pe aici trebuie să o luaţi. În patru labe o luaţi în sus….altă cale nu există.

4 gânduri despre „Asta e intrarea secretă în tunelul din Bucegi

  1. Gata mă? S-a dărâmat și tunelul asta?
    Ba ai dracu romani, pe ce pun mana, strica. Ce-o face mă hamericanii si pentagonu, daca le-a stricat cacarea dupa saorma toate ploile?

  2. Salut, tu ai intrat in tunel? Poti sa dai detalii mai exacte cum se ajunge? Vreau sa fac traseul la picior si chiar sa intru in tunel daca e posibil. Multumesc anticipat.

  3. ce misto faceti voi umani cu vieti efemere.glumiti, ca daca ati sti cu adevarat v-ar ingheta inima in voi. dar nu va feriti, veti prinde in viata voastra adevarul cand muntele se va rupe si voi rade cum am facut-o mereu, de toti indiferentii si batjocoritorii speciei voastre.imi frec palmele asteptand urmatorul ciclu.raziturazidarinanicandveivedeaplangerevafidintine

  4. Bun articol, documentat stintific 😉
    Ceva despre fluviul de sub Dobrogea?

Tu ce zici?