Inca un an de scris pe blog

Numai maine nu-i poimaine si se face ca au trecut 3 ani de cand scriu pe blog. Cat si cum am evoluat, din modestie nu pot sa va zic dar, un lucru este cert…se putea si mai bine. Nu-i bai, mai incercam si anul acesta ­čÖé

Azi nu mai e cu numarat de boboci si alte statistici, e cu multumiri si recomandari. Odata voua, cei ce citesc si comenteaza pe aici si a doua oara, baietilor de la Hostmama.ro ca nu am motive sa ma plang. Deci, daca vreti un web hosting ieftin si bun(53,74 lei am platit pentru varianta Silver) recomand cu toata increderea.

A, si de data asta chiar nu-mi propun sa scriu zilnic, de fapt, nu-mi propun nimic in legatura cu blogging-ul, las treaba sa mearga de la sine, vedem cum o sa fie.

Si daca tot suntem la ceas aniversar, poate nu ati avut curiozitatea sa vedeti cu ce a debutat baiatu’ in blogosfera…e un articol fara prea multe vizualizari dar eu sunt mandru de el…e primul post pe blog.┬áhttp://e-redoo.ro/probleme-pe-aeroport/

10 g├ónduri despre „Inca un an de scris pe blog

  1. A f─âcut blogul 3 ani, deci i-ai t─âiat deja mo╚Ťul. M├óine poim├óine il duci la gagici ­čÖé
    Felicitari si la mai mare!

  2. Mno’ sa fie intr-un ceas bun!

  3. Mul╚Ťi ├«nainte de inspira╚Ťie de scris !

  4. La mul╚Ťi ani blogului t─âu. Mie una mi-a pl─âcut prima ta postare.

  5. Fiindu’i nas legitim si crescand sub ochii mei :))) … nu pot decat sa te felicit si sa te invit sa vi la o taiare de mot la cateva beri! ­čśÇ Hai noroc si sanatate!

Tu ce zici?