Iadul alb s-a deslantuit!!! A nins in Sahara


Probabil ca titlul asta a fost pe burtiera televiziunilor de stiri din zona araba si nu numai. La noi era ceva cu apocalipsa ce sta sa vina. Da, a nins in desertul Sahara, fenomen rar dar nu nemaipomenit, pe langa Muntii Atlas se mai intampla si fenomene banale cum ar fi zapada…ca asa e la munte.

Cand a fost fratele vostru sa dea o tura cu camila printre dunele saharei, l-a ploua de nu-i venea a crede. Si ploaia aia a fost foarte apreciata de niste tuaregi mici. Cum nu am inventat noi derdelusul, tuaregii astia, pe acelas principiu, foloseau niste bucati de plastic si se dadeau pe duna de nisip cum se dau ai nostrii pe Clabucet Sosire.

Clar, vremea e ciudata, se schimba dar la cata lume s-a mirat in timpul campionatului mondial de fotbal din Africa de Sud cand spuneau comentatorii ca pe acolo mai si ninge, de ce ne-am mira acum ca a nins in Ain Sefra, la o mie si un pic de metri altitudine. Asta-i mersul….http://e-redoo.ro/inapoi-la-maimuta/

 

9 gânduri despre „Iadul alb s-a deslantuit!!! A nins in Sahara

  1. Nu degeaba un mare înțelept contemporan a afirmat, genial:
    Iarna nu-i ca vara !!!

  2. Lasa ca’n 10 zile vine si la noi, scapam de grija altora, o sa avem si noi reporteri cocotati pe mormanul de zapada, drumuri inchise, comandamente cu Firea in direct… va e dor?

Tu ce zici?