Hai sa cada biblioteca pe noi

reducere cartiZiua de 23 aprilie a fiecarui an, incepand cu 1995 se zice ca ar fi Ziua Internationala a Cartii, motiv si pentru altii, nu doar pentru fotbalisti, sa umble cu 52 de carti la ei.Motivul alegerii zilei de 23 aprilie drept zi internationala a cartii este unul destul de morbid…intr-o zi de 23, au plecat sa moara putin, un Shakespeare, un  Cervantes si alti fotbalisti ai penei, mai poeti de felul lor.

Ca fapt divers si fara sa ne afecteze direct pe noi, cea mai grea carte din lume cantareste 7 tone, cea mai mica Shiki no Kusabana are pagini de 0.75 mm(Japonezii nu se dezmint, cand vine vorba de lucruri mici) iar cea mai mare carte din lume are pagini de dimensiunea 3,2 X 2…metri.

Si cum nu exista eveniment fara reduceri si cum in Romania black friday-ul tine doua saptamani in fiecare luna, nu prea intelegeam de ce sunt bombardat cu oferete la carti in toate newsletter-urile la care sunt abonat.

Asa…la emag, reducerile la carti au inceput inca de pe 19, prima carte din lista…Flash-uri din sens opus...politistul Godina.

Elefant.ro are si el azi ceva reduceri de 50% pe cupon . Dar de cand mi-am luat un mare bot cu ceva ebook cumparat de la ei, am cam incetat sa-mi mai cumpar carti de la ei.Soata continua, ea este cea care cumpara carti pentru copii, pretul fiind mai bun si transportul gratuit la Pick-up Point.

Libris.ro, favoritii mei, au reduceri pe editura, pornid de la 20 si terminand cu 61 %, iar la Nemira, se deruleaza o campanie generala de paste.

Acestea fiind spuse, o urare mai buna de ziua cartii decat ‘Hai sa cada biblioteca pe noi!! nu cred ca gaseam.

Tu ce zici?