guilty pleasure,eugenia,biscuiti crema

Guilty pleasure

Nu cred să fie om în țara asta care să nu-fi desfătat papilele gustative cu dulcea și crocanta Eugenia, cea mai ieftină femeie din România.Acum, n-o mai cheamă așa,comercial este numită simplu, biscuiți cu cremă, dar în memoria colectivă a ramas tot ea,eugenia.

Aseară am fost la cumpăraturi și cum fac de fiecare dată când ajung la auchan, mă opresc și la standul cu eugenii.Cumpăr 5-6 bucăți, nu știu cine le face că sunt produse braduite pentru auchan, dar chiar nu contează…sunt bune. Preferatele mele sunt cele cu cremă de lămâie verde și vanilie.Sunt conștient că biata cremă din eugeniile mele nu au văzut cum arată o lămâie nici măcar în poză, dar plăcerea papilei, cere sacrificii, asa ca, nu ma pot apține să nu-mi cumpăr.

A…mai am una, tot din supermarket.Mă uit lung, de fiecare dată și la standul cu alte arome sintetice…sosurile cu maioneza de usturoi.

2 gânduri despre „Guilty pleasure

  1. Bai, bune eugeniile alea cu crema de lamaie. Eu nu am mai mancat eugenii de ani, dar faza e ca am mancat pufarine zilele astea si pufuleti. Deal with it!

Tu ce zici?