Giani si-a batut nevasta…pentru o saltea

cea mai scumpa saltea

Pe vremea cand internetul exista doar in laboratoarele armatei iar in familia traditionala bataia era rupta din rai, exista un hit in care punctul culminant era tot una cu deznodamantul si erau, asa cum e si normal intr-o astfel de mizerie, inghesuite intr-un singur vers: Am sa te prind si-am sa te bat cu scandura de la pat. Bine, pe vremurile alea, paturile erau cu scanduri detasabile, iar salteaua, cel putin in zona in care hit-ul respectiv atingea cote de audienta maxima, era saltea naturala, usoara…umpluta cu paie. Acum na, cine stie ce fetisuri bizare avea bardul, ca mie, treaba asta-mi pare tare aberanta…da salteaua jos, scoate scandura…se duce dracu femeia, n-o mai prinzi si chiar daca prin absurd o prinzi, dupa cum e datina la noi, dupa bataie, urmeaza impacarea si tu esti cu salteaua aruncata prin mijlocul casei….

In fine, aseara, in timp ce plimbam cainele am tras cu coada urechii la o discutie telefonica in care era vorba despre paturi, saltele si desigur, bataie. O duamna cu alura de etnica florareasa se intretinea telefonic cu cineva.

…da, si-a luat pat, e frumos, e din lemn masiv…

… a luat si saltea,  optzeci de milioane a dat pe ea…

...da fa, optzeci de milioane!!…

…a batut-o Giani cand a venit acasa de s-a pisat pe ea, l-a mintit ca a dat 10, da’ a gasit nebunu factura…

…I-a dat branci si lu’ ala batran ca s-a bagat intre ei s-o scape, c-o omora nebunu’…

…are si el dreptate fa, ca pleaca cu lunile de acasa…

Din ce am auzit, presupun ca numitul Giani este plecat prin cele strainataturi  sa-si faca un rost, iar sotia este ramasa acasa si se ocupa cu amenajarea cuibului. Si femeia s-a ocupat…

Avea dreptate un prieten cand a zis ca-ti faci si tu o cetate pe gustul tau, dar femeia alege perdelele…asta dupa ce intr-o vacanta, noi baietii, am construit ceva castele de nisip, iar la final au venit si fetele si au inceput sa puna scoici si stegulete .

Si totusi am niste nelamuriri legate de aceasta  mica drama familiala.

-Daca ti-ai luat saltea de optzeci de milioane ( probabil ceva asemanator cu asta) presupun ca exista ceva snobism in actiunea ta, de ce dracu nu ai facu un mic efort sa-ti iei cea mai scumpa saltea? De la optzeci de milioane nu mai era mult de pus, bataie oricum luai, da’ aveai cea mai scumpa saltea. Si salteaua asta avea si transport gratuit 🙂

-Mai mult o curiozitate…oare, in urma bataii primite, in momentul in care s-a pisat pe ea, femeia se afla pe minunata saltea?

-Oare domnu’ Giani si-a batut nevasta ca a dat o suma mare de bani pentru o saltea sau asa, principial ca a fost mintit?

-Doamna, inainte de-a lua bataie o fi incercat faza cu: Iubi, dar pentru tine am luat salteaua asta scumpa, e cea mai buna saltea…sa te odihnesti si tu cum trebuie iubitule, ca prea-ti rupi oasele…nu meriti si tu o saltea de calitate?

-Dupa ce si-a batut consoarta, in timp ce se relaxa pe salteaua lui scumpa, oare, Giani o fi trans concluzia ca salteaua aia chiar este odihnitoare?

Cam atat…si tot nu inteleg de ce ai da opt mii de lei pe o saltea.

2 gânduri despre „Giani si-a batut nevasta…pentru o saltea

  1. A fost tare vacanta aia! Si nici cu castelul nu mi-e rusine 😀

Tu ce zici?