Gata, m-am intors

Gata flacai, m-am intors. Dupa 7 nopti la cort si una la hotel, aseara, la ora 21, intram triumfal in casa. Despre cum a fost, cu poze si alte impresii, revin zilele urmatoare. Pana una-alta, sper ca sunteti toti bine, sanatosi….nu zic nimic de frumusete ca, asta-i trecatoare.

Azi nu stiu daca apuc sa postez mare lucru, am multe lucruri de recuperat…aparatul meu foto acvatic, cu un week-end inainte de-a pleca, a facut buba. Am prins la bulgari o mare foarte agitata, cu valuri puternice ce rostogoleau ca in mixer-ul dracilor, niste alge. M-am bagat la pozat in ciorba respectiva si dupa cum au zis cei de la garantia Nikon, posibil sa fi fost prins un graute de nisip si puterea valurilor a fortat un strop de apa. Cert este ca l-au reparat, dar m-au anuntat ca e gata vineri seara, la ora 17:15 sa merg sa-l ridic din Baneasa. In momentul ala, eu eram pe Fizicienilor la spalatorie…nu am mai ajuns sa-l ridic, drept urmare, pozele vor fi de pe telefon si de pe vechiul aparat.

Dupa toata vacanta asta, trag concluzia ca in 2-3 ani, bulgarii, vor face pipi pe noi cu bolta. Cel putin la capitolul autostrazi. Si daca tot am zis de drumuri, eu, daca s-ar intampla sa vin ca strainul, pentru prima data in Romania si primul contact cu pamantul acesta fericit de barbos si sfintit de urmasii dacilor, ar fi prin  Giurgiu, mi-as baga pluwa, fac cale intorsa…aia 3 km, din vama si pana in Giurgiu, in oras, sunt de toata rusine. O mizerie de drum, printre gunoie, gaurit si valurit de-ti taie tot cheful. Da, asta-i Romania.

6 gânduri despre „Gata, m-am intors

  1. Sa’ti fie de bine, si bine ai revenit!

    Frate, la noi in afara de povesti cu autostrazi imaginare si alte alea nu auzi nimic. In ce privesc drumurile de VAMA, asa este peste tot, zici ca au un fetish astia ai nostrii sa te bage pe un drum rau dupa ce ai intrat in tara! Anul asta cand am fost in Grecia am iesit pe la Naidas, sa te fereasca Dumnezeu de bucata dintre Oravita si Naidas.
    No bafta sa ai si odihna placuta dupa concediu! 😀

  2. Am trecut si ieri pe aici, da nu stiu mi-a zis ceva cu jetpack si n-a mers. Ce sa zic, te asteptam cu poze si alte chestii turistice, suveniruri… acum sper ca mai ai cateva zile sa te odihnesti :))

  3. Da, am mers si eu pe partea spre turci/ greci la bulgari… pfoai de mine ce era acolo!!

  4. bine ai revenit 🙂

    Cu strazile, musai trebuia sa pozez figura mea prin germania, pe autostrada cu 4 benzi ce unduia printre dealuri impadurite si galopand cu 180-200km/h printre tirurile poloneze fara sa simt un hop sau vreo galma de mai mai credeam ca am scapat de raul de masina! .

Tu ce zici?