Gata…l-au ingropat

Va informam cu regret si bucurie in suflet, ca azi, 22 octombrie, anno domini 2016, dupa indelungi scremeri si un mare deranj creat, s-a intors in pamantul ce i-a dat viata, nu ion iliescu asa cum ne-am bucura multi dintre noi sa se intample, ci cablul electric ce l-au tras cei ce au construit ParkLake, mall-ul de la mine din spatele blocului.

Inca de la jumatatea lui august cand au sapat fix prin mijlocul parcarii un sant imens in care sa-l vare pe sus mentionatul cablu si pana azi cand au reusit intr-un final de-au basculat ceva nisip peste el, acest mirific sant a fost atractia principala a fii’mi de fiecare data cand ieseam afara, si motiv de cearta pentru cei ce nu mai aveau posibilitatea de-a intra in parcare….sau de-a iesi atunci cand se blocau intre ei.

Dar gata, azi au astupat santul si construiesc cofrajele, urmand sa-l betoneze… anul acesta…sper. Si sa fie treaba treaba, acum cand vremea e rece, cei ce lucreaza, sunt mai tristi si mai grabiti. Nu ca atunci cand au raspunz curiozitatii babei de la 3, cu zambetul pe buze:

Cum ce facem mamaie, cimitir facem…

Amin! Si sper sa nu-l dezgroape pe motiv ca-i strigoi.

mort-si-ingropat

5 gânduri despre „Gata…l-au ingropat

  1. Poate pana la urma scapam de zumzetul generatoarelor.

Tu ce zici?