Gasesti greu un break verde

Lumina ochilor mei are doar trei ani, dar acest lucru nu este un inconvenient cand vine vorba de discutii. Pot discuta cu ea orice…azi dimineata de exemplu, am vorbit despre masini. Stie care este masina taxiu, masina rulota si bine’nteles, vrea si ea o masina mica, a ei.

Daca ultima oara cand am discutat despre masini vroia un BMW rosu, ca ala s-a intamplat sa fie pe langa noi pe strada, de data asta, vrea o masina verde…velde, ca ochii mei 🙂

Si cum pe viitor daca am ganduri de schimbat masina trebuie sa tin cont si de acest aspect,azi, de plictiseala, am dat un ochi pe site-urile de masini. Frate, e groasa. Nu prea gasesti break verde, iar daca gasesti, e un verde din ala praz sau ceva mai dubios, de nu poti pacali copilul ca e verde. Acum inteleg de ce au renuntat padurarii sa-si mai cumpere masini verzi. Nu se mai vopsesc masini verzi, verdele ala clasic de-l gaseai pe daciile vechi si cum se intampla sa fie si focusul de mai sus. Aia e, de nu gasesc, schimb culoarea la Ford.

Singurul segment pe unde mai dai de cate o masina verde, e clasa mica, de oras, dar eu nu vrea asa ceva, vreau tot break. In cautari, masini de maxim 10 ani, fara limita de km, singurele preferinte fiind break si verde, n-am gasit nimic sa-mi atraga atentia in mod special….da, mai caut.

4 gânduri despre „Gasesti greu un break verde

 1. Sa iti traiasca junioara, dar eu unul in viata, vietilor mele nu mi’as cumpara o masina verde, cu exceptia vreuneia de show. Batranul meu, a avut o Dacia verde, d’aia frantuzeasca, la care i’am urat doar culoarea. Pe de alta parte, pe aceiasi idee … nimeni nu aduce de dincolo masini verzi la mana a doua … pentru ca stie ca o sa stea cu ele pana o sa se gaseasca vreun lake gen Marean, care sa dea in mintea copiilor si sa o vrea … ca altfel te’a batut soarta cu ea in ograda! 😀

  P.S. Vezi ca pe la Peugeot au un soi de verde ca ala din poza ta.

  • Merci, la fel. Ce sa zic…eu uram culoarea galben, dar mi-a trecut. Am vazut ce are Peugeot, dar, desi-mi place mult cum arata 407, nu mi-as cumpara Peugeot nici de-ar fi singura masina verde din univers. Am folosit si inca folosesc Peugeot de la servici, un motiv mai bun pt a nu-mi lua, nu gasesc.

   • 1,6HDI’urile alea ca motorizare sunt peste Ford din toate punctele de vedere. Pe langa asta, daca dai de una ingrijita, tragi de ea mult si bine. Singura parte proasta la ele este legat de faptul ca costa ceva mai mult piesele de schimb (mai ales daca masina este inca in productie) si pe ici pe colo sunt ceva mai ciudatele.

    Ca venit vorba de 407, eu am fost la un pas sa imi iau asa ceva, nu pentru verdele ala, ci mai ales pentru panorama aia superba de la SW. 🙂

Tu ce zici?