Am fost la Cabana Cascoe

Weekend-ul asta am fost din nou departe de lume, departe de retele de telefonie si internet. Am fost sa-l sarbatorim pe prietenul Vladutz la Cabana Cascoe din Piatra Craiului. Mi-a placut. Daca nu ar fi drumul de doi bani, as zice ca a fost un weekend perfect…

Bun, pentru a ajunge la Cabana Cascoe, din localitatea Podul Dambovitei, faci stanga catre satul Satic( asta daca vii dinspre Campulung) daca vii de la Bran, logic, faci dreapta. Atentie, desi sunt drumuri paralele, tu, daca vrei sa ajungi la Cabana Cascoe, o iei pe drumul catre Baraj Pecineagu, nu catre Pestera Dambovicioara.

Cabana e mai oldschool, cu toaletele afara, incalzire la soba cu lemne si fara mancare servita, ti-o aduci de acasa. Construita in 1956 Cabana Cascoe a fost norocoasa, prin anii 90 a fost luata in locatie de gestiuni si apoi cumparata de o familie din Pitesti. Gazdele si-au dat interesul si acum, desi veche, cabana este intretinuta si curata.

Pe langa un gratar mic si niste degustari de vin, ne-am mai dedat si la o plimbare usoara prin padure. Astia mai tineri, au tintit mai sus…or sa vada ei cand ajung de varsta mea…

4 gânduri despre „Am fost la Cabana Cascoe

  1. Pfoooooaiiii ce dor mi’ai facut de casa! :((

  2. plm, am avut si eu o casa intretinuta si curata prin fundu` Moldovei care avea toaleta in gradina . gratarele si degustarile de vin erau gratis pentru rude. nu am avut succes la turisti.

    • 🙂 ai facut ceva sa-i atragi? Nu stiu, doar intreb…Daca e vorba de localitatea Fundu Moldovei, locatia e destul de aratoasa, dar nu stiu cum e cu turismul pe acolo…Campulung Moldovenesc e destul de aproape..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *