Am fost la BIAS 2017

Sambata am tras si eu o fuga pe la BIAS 2017. Misto. Lume multa, zgomot si spectacol. A, desigur si foarte cald. A fost prima data cand am mers la un spectacol aviatic de asa amploare si planul pentru editia urmatoare ar fi sa merg pregatit, asa cum am vazut pe la alti spectatori…adica, scaunelele de camping, umbreluta si desigur, planul ar fi sa-mi iau pana atunci un aparat foto serios, un DSLR ceva, ca aparatul meu acvatic e ok, dar nu are stabilizator de imagine.

Poza e luata de la prietenu Radu, ca la mine ce-a iesit e jale, iar pe telefon, doar un filmulet e mai de doamn ajuta. Oricum, cine nu a fost, cu siguranta a vazut ceva poze pe facebook. E, fata de pozele de pe facebook, participarea efectiva e mult mai spectaculoasa. Pe langa avioane si tot felul de smecherii acrobatice, zgomotul produs de pasarile de fier, face toti banii.

Cezara a fost incantata si ea, mai ales ca i-am luat un avion de jucarie iar de la ceva expozant a primit o para si un evantai. Partea misto la avionul de jucarie, un F16, a fost ca atrebuit sa-i explic cam tot ce avea avionul pe el, iar mai tarziu, cand am ajuns la tara, i-a explicat la randul ei lu’ tataie, tot ce-i povestisem si eu. dar mult mai serios.

 

4 gânduri despre „Am fost la BIAS 2017

  1. Si uite asa Mariane maine, poimane fata ta ajunge pilot pe vreun F viitor, ehe!

  2. Stabilizarea la focala mare se numeste trepied oricat de DSLR s’ar numi in rest! 😀

    Misto spectacolul, mi’ar fi placut sa fiu in zona ca ajungeam 100% si eu, desi ma termina caldura sunt sigur. Fain ca ati fost, mai ales pentru copil care sigur a avut parte de un spectacol pe cinste.

Tu ce zici?