Faci rezervare la hotel in Braila si ….

Din vremuri imemoriale, pe malul stang al dunarii, la granita dintre Moldova si Muntenia, a trait si inflorit, o rasa aparte de oameni. Si cum evolutia nu i-a lasat pe dinafara, acesti oameni au tinut pasul cu timpul si, sub influenta vremii (prin zona cad cantidati mari de apa si bate vantul) au inceput sa-si construiasca adaposturi. In timp, s-au trezit ca au un oras…Orasul  Braila.

Am avut o perioada in care, saptamanal mergeam cu job-ul in Braila si Galati(astea nu se pot lua separat niciodata). Surprinzator, pentru un oras aproape mort, sunt multe hoteluri in Braila, asa ca, preferam sa ma cazez aici..orasul este mai frumos, iar oamenii mai pitoresti. In doi ani de zile cred ca m-am cazat in toate hotelurile din Braila. Singura problema avuta in Braila, legata de cazare, a fost o chestie foarte haioasa. Dupa ce-mi fac rezervare, cred ca la Hotel Paris se intampla, ajuns seara la receptie, doamna de acolo, dupa ce-i spun numele, verifica si se uita lung la mine si-mi zice: Pai, v-ati cazat deja…Cum asa, zic eu ridicand bagajul la nivelul receptiei. Pai, uite asa…Manea Marinel, camera 16. Doamna, eu sunt Manea Marian…si am rezolvat problema, noroc ca mai aveau camere libere.

E, dar problema mea e apa de ploaie… Cum marea majoritate a celor ce se cazeaza la hotelurile din Braila sunt angajati ce au ajuns pe acolo in diverse delegatii, tot asa si colegul meu.  Si nu era la prima delegatie.  Si cum el se caza la Hotel Edy’s, tot asa si acum. Si cum ieri, dupa ce si-a terminat omu treaba, a mers la hotel….si surpriza. Nu se poate caza, hotelul a fost vandut si nu se mai fac cazari…se vor organiza doar nunti. Si da, pentru rezervare se emisese chiar si proforma, ca asa se face la noi.

Acum, dupa asa intamplare, nu vreau sa zic ca serviciile din turismul romanesc sunt de kaka ca ar suna pleonastic, dar stiind ce natie de oameni bantuie prin Braila, am asa o vaga impresie ca hotelul nu a fost vandut, pur si simplu a fost pierdut la o partida de barbut, iar noul proprietar, a zis: rezervari, ce rezervari…da-i in plua mea, eu fac salon de nunti!!

Ca si scurt update, pentru a nu se intelege gresit, hotelul vandut era Hotel Edy’s si nicidecum Hotel Paris. La Hotel Paris am avut eu parte de mica neintelegere cu numele.

4 gânduri despre „Faci rezervare la hotel in Braila si ….

  1. Articolul e posibil sa transmita informatii eronate, nu stiu care e spilu’ cu el, daca e un advertorial, vad ca are ceva trimiteri, zic si eu, interesu’ poarta fesu’ 😉

    • Nu-i advertorial, e vorba de Hotel Edy’s iar link-urile sunt dintr-un motor de cautare(Hotels Combined)
      intre timp, dupa ceva telefoane, treaba a fost rezolvata…aveau doua locatii, una a fost vanduta, iar cazarea colegului a fost facuta la cealalta locatie.

      • Sigurul nume de hotel din articol e „Hotel Paris”, si din citirea lui se deduce ca a mers la acelasi hotel si era inchis, vandut, pierdut la poker. Inainte de a scrie aici, primul comentariu, am sunat acolo pentru ca-i cunosc si le-am dat linc cu articolul tau, poate vor sa faca vreo precizare sau altceva.

Tu ce zici?