Facebook nu prea intelege ce este prietenia

 

 

PRIETENÍE, prietenii, s. f. Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabilește între persoane, pe baza acestor sentimente; amiciție, prieteșug. ♦ Atitudine plină de bunăvoință, prietenoasă față de cineva. 

Asta este definitia prieteniei, luata din dex, cum defineste facebook prietenia habar n-am, probabil ceva cu afinitati, algoritm si interese comune. Plm, o avea si ceva calculat pe baza de empatie cu alte umblatoare ca altfel nu-mi explic cum, dupa ce am facut o donatie pentru traversarea Atlanticului intreprinsa de Eugen, facebook crede ca sunt tatal caritabililor, ca prea-mi baga la scopuri nobile in feed. Nu sunt frate, sunt zgarcit si insensibil. Mi s-e rupe de catei bolnavi, de nevoia lu’ Tyron nu stiu cum care vrea sa-si cumpere ceva ce n-a avut cand era mic. Da, percutez la cazuri grave in care sunt implicati copiii, la nevoile prietenilor si la intreprinderi de genul asta, actiuni la care visez si eu dar sunt prea comod si prea lenes sa le fac sa devina realitate. Asa ca, da, mai fac o donatie sau o mica promovare.

Si tot la capitolul promovare, luati de aici inca o initiativa care merita atentie…Proiectul Moosafir.

Acum, revenind la prietenii de pe facebook, am mai zis, cu 80% dintre ei ma stiu din viata reala, avem un trecut ce ne leaga, avem  si altceva decat like & share.

2 gânduri despre „Facebook nu prea intelege ce este prietenia

  1. Eu nu inteleg ce cata lumea pe Facebook?! Bine eu am si o definitie despre socializare pe rit vechi, sa nu ma intrebati care e asta, daca tot o faceti, trebuie sa stiu sigur ca va asumati raspunsul! :)))))

Tu ce zici?