E ok daca merg la femei?

Fratilor, am o mica dilema. Dupa cum bine stiti sunt insurat si am o fetita de 3 ani si putin. Saptamana trecuta, in drum spre mare, am avut parte de o intamplare care m-a facut sa-mi ridic semne de intrebare in legatura cu mersul la femei…la toaleta pentru femei.

Se mai intampla uneori cand suntem plecati, sa fiu eu cel ce trebuie sa duca copilul la toaleta. Desi avem tot timpul la noi o olita portabila, daca suntem intr-un loc cu toalete, le folosim. Prin localuri si benzinarii treaba este simpla, sunt cabine individuale si nu conteaza. Treaba se complica putin daca suntem in supermarket sau intr-un loc in care exista mai multe toalete si, automat, un trafic mai mare. De exemplu, in parcarile de pe Autostrata Soarelui.

Revenind, saptamana trecuta, intr-o astfel de parcare, am vrut s-o duc pe cea mica sa faca pipi. Constructiv, toate veceurile pentru barbati din parcarile respective sunt cam asa: ghiuvete, pisoare si cabinele de wc. Pentru a ajunge cu copilul intr-o cabina de wc, treci automat pe langa pisoare. Parca nu mi-as fi dus copilul pe langa niste masculi aliniati la perete….asa ca, m-am indreptat cu copilul catre wc-ul pentru femei. Atunci, s-a sesizat Gigel ala de are grija de parcare:

-Domnu, acolo e pentru femei!!

-Pai, fii’mea vrea sa faca pipi, nu eu…

-Chemati-va sotia, sau mergeti la barbati…mi-a raspuns asta si-n timp ce vorbea cu mine, intinde mana sa deschida usa de la toaleta femeilor.

-Pai ce faci frate, mie-mi zici ca nu pot sa-mi duc fetita la un pipilica si tu intri?

Nu stiu ce intentie avea, dar intrebarea mea l-a cam blocat si mi-a balbait un raspuns ce m-a facut sa rad.

-…Pai, eu lucrez aici….am si ecuson…

Primul gand a fost sa-l sfatuiesc sa-si bage ecusonul in cur, dar deja fii’mea se tot fataia de pe un picior pe altul, asa ca am intrat sa faca pipi.

Deci, intrebare:

Esti tata si mergi cu fetita la toaleta publica. E ok sa intri in toaleta barbatilor unde riscul de-a da peste cineva la pisoar este mai mare decat in toaleta femeilor unde, logic, toate cabinele sunt inchise iar riscul de-a gasi o fomeie ce se fataie cu nadragii in vine pe hol este mai mic? Hai si m-a lamuriti si pe mine…

6 gânduri despre „E ok daca merg la femei?

  1. Păi cum naiba să intri cu fetița la bărbați?! Clar, la femei, acolo nici unul dintre voi nu va vedea nimic nepotrivit. Pentru că, da, nu ieşim din cabină cu poalele în cap şi cu chiloții în vine. Aşa că poți merge „la femei” liniştit.

  2. Păi…îți faci un ecuson cu „inspector” şi ai acces neîngrădit. Zic şi eu…

  3. eu intru la femei fara probleme. inca n-am vazut vreuna sa-si schimbe bluza in fata oglinzii, deci e ok

  4. E ok sa mergi la femei indiferent de statut si situatie!

    Te’am lamurit? :))

  5. Bai, orice-ai face, nu intra cu fata in vestiarul comun al femeilor la sala/bazin. Si ca mama nu intra cu baiatul in acelasi vestiar de femei daca are, zicem, 7 ani pe principiul ca „nu stie ce-i aia”. Ce, crezi ca vorbesc de SF-uri?

Tu ce zici?