E bine cu RCA on line

Tocmai ce mi-a venit notificare ca-mi expira RCA-ul. Traiasca internetul si posibilitatile lui nelimitate!!! Nu stiu pentru voi cum e dar, pentru mine, zilele alea in care inghetam pe langa un harb de dacie cu afise mari in geam, RCA IEFTIN, in care ingheta un individ ce-mi facea RCA-ul sunt istorie. Si, am mai scapat si de grija de-a verifica cand expira RCA-ul.

rca-ieftin.ro

Singura problema ce o mai am acum cu RCA-ul este legata de perioada. Am tot facut RCA pe 6 luni si m-am trezit ca-mi expira in lunile critice..decembrie-ianuarie, lunile ale in care te joci de-a Mos Craciun, platesti impozite, dai bani la popii de vin cu busuioc.

Cred ca de data asta este ultima oara cand mai fac RCA doar pentru 6 luni, nu de alta, dar anul asta a picat fix in aceiasi perioada in care trebuie facuta si revizia si daca o fac pe un an, la anu, istoria se repeta…tot ianuarie. Aia e, din vara, fac RCA pe un an.

La voi cum e situatia, v-a expirat RCA-ul? Pe unde o rezolvati, aveti prieteni ce se ocupa de asigurari sau faceti RCA la eMAG la fel ca mine? Bine mai sunt oameni ce merg pe mana celor de la rca-ieftin.ro

Tu ce zici?