Dupa Kendama, Fidget Spinner

fidget-spinnerDaca stai si te uiti la copiii zilelor noastre si la jocurile lor cu siguranta, in capul tau, zici platidudinea aia cu pe vremea mea…Da frate, pe vremea mea, pe langa batut mingea pe maidan existau si jocuri poate mai idioate decat kendama si mai nou fidget spinner-ul. Dap, pe vremea mea, un joc ce acum poate parea idiot, erau o chestie cu un nasture ce se invartea pe o ata…vi-l amintiti?

Acum revenind la kendama si fidget spinner nu stiu ce sa zic…poate e o chestie buna pentru copii. A, nu e alergare dupa minge sau frunza, sunt jocuri individualiste, dar la cate lamentari pe seama tabletelor si telefoanelor au fost fost, faptul ca exista ceva miscare zic ca e de bine. In cazul celor cu par in anumite zone ale corpului nu stiu ce sa zic, dar pentru copii, aceste jocuri sunt bune, dezvolta ceva abilitati motrice.

Asta-i mersul lumii, satul planetar….

Prima data cand am vazut un fidget spinner habar nu am avut ce-i ala, invarteau niste pusti de el la locul de joca. Desi pare banal, am incercat si e al dreacu de complicat. Frustrant chiar…si cand te gandesti ca e catalogat drept jucarie antistres 🙂

5 gânduri despre „Dupa Kendama, Fidget Spinner

  1. Se pare ca-s depasit de situatie. 😀

  2. am zis ca-i o porcarie sinistra. am vazut la un magazin cu 12 lei, am invartit ala in mana si… imediat cum am ajuns acasa mi-am comandat de la chinezi unul :))

    iar ala de-a aruncat sageata de darts intr-un brat… din a 120-a i-a iesit probabil. cred ca am sa incerc si eu asta dupa ce-mi vine jucareaua.

  3. Prefer Spinner decît Pokemonii !

  4. Dik, un Super Spinner acţionat cu aer comprimat, ce trece de 99.999 rotaţii pe minut !!! Parcă nu prea aş crede, dar nebunia se pare că nu are limite.

Tu ce zici?