Dupa doi ani de blogging…e nevoie de o schimbare

Uite ca usor, usor, am ajuns cu blogul la venerabila varsta de doi ani. Nu am scris zilnic si nici nu-mi promit ca o voi face de acum inainte. Desi nu am abordat subiectele de interes ale momentului, majoritatea articolelor fiind mai degraba amintiri si intamplari, de zici ca-mi scriu memoriile, simt ceva imbunatatiri legate de scris. Am evoluat? eu zic ca da, dar dupa doi ani in care am fost blogger, zic ca e timpul de o schimbare…incepand de azi, sunt publisher. Deh, vremuri noi, titulaturi noi 🙂

Si cum nu vreau sa fiu un publisher gras, dupa ce scap de raceala asta crunta, o sa incep sa alerg. Pentru inceput, o tura de IOR. Daca de saptamana viitoare nu mai scriu pe aici, este din motiv de febra musculara.

Si cum trebuie trasa si o linie imaginara in ceea ce priveste activitatea bloggeristica, in acesti doi ani, asa prost si dezinteresat cum am scris, am cateva articole ce au sarit de mia de vizualizari. Mai jos, in ordinea numarului de vizualizari, cele mai citite articole:

SOSETE EXFOLIANTE PARASOFTIN– desi e un articol slabut, interesul crescut si pe fondul reclamei agresive de la tv, a facut ca acest articol sa fie cel mai citit articol de pe blog. 3955 vizualizari.

CE ESTE MIEREA CRUDA– uite cum o gaselnita de marketing creeaza un curent. Oamenii cauta sa afle ce-i cu mierea cruda…e miere naturala, nepasteurizata. 2596 curiosi. Sper ca i-am lamurit.

ȘI CURVĂ ȘI IEFTINĂ ȘI PROASTĂ– asta e un articol la care si eu i-as da share 🙂 Am zilnic cautari de genul:curva constanta, curve ieftine, curva autostrada. Despre calitatea celor ce cauta asta, nu-mi dau cu parerea…e treaba lor. 1688 vizualizari.

DISPECERELE DE LA TAXI PELICANU SUNT DE LA TARA– aici a lucrat din plin facebook-ul. 1194 vizualizari. Ideea ramane…cei de la Pelicanu, sunt de la tara.

POVESTI CU GAY– si aici vin cautari, cred ca romania are nevoie de ceva pe nisa asta, dar nu vreau s-o aprofundez eu 🙂 1028 curiosi si interesul exista, deci, asteptam cresteri, mai ales ca vine vara si inverzesc boschetii 🙂

Gata, merg la banca sa-mi platesc host-ul.

5 gânduri despre „Dupa doi ani de blogging…e nevoie de o schimbare

  1. Care e diferenta intre blogger si publisher?
    PS. La multi ani! 🙂

  2. Si? Cum merg turele de IOR?

Tu ce zici?