Dracnea si Evghenia

guilty pleasure,eugenia,biscuiti cremaCica Dracnea e pana la urma uman, mananca eugenii ca orice bugetar. Ce zic eu bugetar, toata lumea mananca eugenii.

V-am zis pe aici ca-mi plac eugeniile alea cu lamaie de la Auchan. Eugenia ar putea fi si ea brand national, plm, Eugenia cu crema de magiun de Topoloveni. Eu lucrez cu bulgaroii mei si cand mai ajung astia pe aici, dau fuga la Mega sa-si cumpere eugenii. Le-am zis de treaba aia cu Eugenia, cea mai ieftina femeie din Romania. Au dus si sloganul la Sofia…au acolo pe una de-o cheama Evghenia. Erau foarte incantati, i-au scazut lu aia prețul, au facut-o cea mai ieftina femeie din Bulgaria.

Acum, revenind la tov. Dracnea, eu chiar reusesc sa-l inteleg. Cand eram in liceu, eram dependent de eugenii. Nu beam, nu fumam, faceam sport, mancam dimineata…ce mai, virgin si o viata sanatoasa. Bah, cu tot stilul asta de viata, daca nu bagam doua eugenii de la chioscul de langa liceu, eram flamand toata ziua. D’aia zic, lasati-l pe Dracnea sa manance eugenii ca poate se satura.

Un gând despre „Dracnea si Evghenia

  1. Parca si vad ce bucurie le’o fi facut restului de baietii la taiatul porcului, cand dupa ce s’au gretosit toti de la atata soric, a scos Livache de la soseta niste eugenii d’astea cu lamaie sa bucure si gura statului de drepti.

Tu ce zici?