Doua lucruri interesante de pe net

Tot bantuind pe internetul asta mare am gasit doua chestii care mie personal mi-au placut, chestii pe gustul meu. Amandoua au legatura cu perioada urmatoare, pot fi facute cadou si, cu siguranta vor fi apreciate.

Primul lucru este un joc de logica. Pe el zice ca este pentru copii de minim 6 ani. Fii’mea rupe la el si are aproape 4. Bine, jocul are o suta si ceva de rezolvari, gradul de dificultate fiind crescator. Fii’mea nu a trecut de primul nivel…asta asa, sa nu credeti ca-mi laud plodul in exces. Jocul se cheama IQ FIT, un fel de puzzle 3d si cum se apropie luna ipocriziei in care toti suntem fericiti ca se fac cadouri si suntem patrunsi de lumina miracolului, jocul, poate fi facut cadou de Secret Santa. Ca si dimensiune nu este mare, are loc si in ghetutele pregatite pentru Mos Nae.

Al doilea lucru este cardul cadou de la Libris. Functioneaza la modul ca, daca vrei sa-i faci cadou unuia niste carti pe motiv ca e ziua lui, dar nu stii daca a citit cartile respective, aplici pentru cardul asta si respectivul o sa-l primeasca pe email sub forma unui vocher. Tu doar setezi adresa de email a respectivului, adaugi o suma si gata…urmeaza sa primesti o comfirmarea ca respectivul si-a primit cadoul….aici sunt detaliile.

Asta e, acum plec la munte…

 

Tu ce zici?