Despre sacii de vidat si un tricou cu Slayer

tricou-slayer Mare smecherie cu sacii de vidat. Ieri  a venit curierul cu sacii de vidat si doua carti, iar azi am confirmat venirea verii. Adica am adunat tot ce inseamna plapuma,pilota si haine groase si le-am depozitat in saci de compresie.

Asa cum ziceam, sacii de vidat sunt number unu…tot ce ocupa un corp de sifonier, acum asteapta vremuri mai reci in 6 saci. Este al doilea an cand folosesc metoda asta de depozitare pe baza de saci de vidat. Anul trecut am luat 10 bucati din Dragonul rosu,ieftini si prosti. Anul asta, am cumparat 10, mai scumpi si sper ca si mai calitativi.

Dar nu despre sacii de vidat sau despre cat de implicat sunt eu in treburile casnice vreau sa va vorbesc, vreau sa va vorbesc despre atasamentul meu fata de niste haine vechi. Nu, nu am un fetis cu hainele vechi, doar ca am anumite haine, in special tricouri in care ma simt foarte bine.

Nu le mai port pe strada, dar prin casa si la somn sunt foarte bune. Sunt decolorate, tocate si largite pe la guler, au si ceva gaurele…dar sunt tricourile mele si ma simt bine in ele.

Tricoul ala cu Just 25 chiar il am de cand aveam 25 de ani(mama cat timp a trecut!), iar cel cu Slayer tot de pe atunci si au reusit sa se salveze de fiecare data cand fac curat in sifonier.

De data asta a reusit sa supravietuiasca doar tricoul cu Slayer…restul, au fost puse in coletul care va lua drumul tarii pentru a deveni carpe de sters pe jos.

Tu ce zici?