Despre razbunare

In week-end-ul asta prelungit, mai exact sambata si duminica, mi-am facut veacul in padure, la stupi. Cum prin batranul codru, cand vine vorba de undele radio, doar cele de la Radio Romania Actualitati si Antena Satelor razbat, mi-am insangerat urechile cu ceva emisiune despre razbunare, difuzata pe Antena Satelor.

Fratii mei de diverse nuante si culori, e crunt. Nici prin cap nu va trece cum arata grosul natiei, cum gandeste prezentul si viitorul acestui popor. Doua ore si ceva cat am ascultat emisiunea respectiva, au intrat in direct cu o oaresce doamna moderator, destul de destupata dealtfel, toti filosofii de pivnita. Bai, unul nu era treaz sau cu o coerenta cat de cat decenta. Dar toti erau mandri si a’toate cunoscatori.

Nu-s desteptul lumii, dar daca as ajunge cu ideeile la nivelul acelor oameni, cu ultimul dram de luciditate, intre doua pahare de tuica, iau un pitroi mare in brate si sar in garla. Nu intru in detalii, dar daca sunteti suficient de masochisti sau neincrezatori in ce zic eu aici, ascultati intr-o seara, cand taranul roman, cocosat de munca campului, scapa la emisiunea de dedicatii si imediat la discutii libere la emisiunea  Robinei Cornaciu de la Radio Antena Satelor.

2 gânduri despre „Despre razbunare

  1. da ma, dar taranul roman cu aia traieste. aia e refularea lui. tuica, batutul muierii si viata satului

  2. Cand muncesti de-ti crapa palmele e normal sa te gandesti la razbunare, razbunare pe o sticla de tuica sau o cana de vin… apoi vin si ideile, asta daca nu adormi intr timp :)))

Tu ce zici?