Despre camping si gratar

produse camping,cort

Tocmai ce discutam cu un coleg despre cortul meu, cortul de familie, ca cel de doua persoane si-a gasit locul lui dedicat, in debara. De doi ani, a mai fost folosit o singura data, la Krapets, de o colega de-a sotiei. Bun, deci, colegu’ se gandeste sa-si achizitioneze un cort si cum nu a fost niciodata cu cortul, mi-a cerut un sfat, o parere despre un cort mare, trei-patru persoane.

Printre alte aspecte legate de campare si chestii necesare in camping, omul mi-a pus o intrebare: Ti-ai luat si chestii de gratar?  Ce sa zic…nu, nu mi-am luat chestii pentru gratar…dintre toate activitatile astea in aer liber, o singura chestie urasc. Bai nene, urasc sa fac gratar. Stiu ca sunt oameni ce  traiesc pentru gratarul de la sfarsitul saptamanii, oameni ce nu percep o iesire la iarba verde fara un gratar incins. Oamenii fac gratar pe ploaie, pe ger, pe balcon…si in somn intorc friptura 🙂 Bine, pe majoritatea pasionatilor de gratar, eu ii vad ca pe domnii aia de ieseau pe vremea lu’Ceausescu, sa-si repare Dacia. Biata Dacie nu avea nimic in afara de sticla de bautura asezata strategic langa roata.

Si cum Pavlov avea dreptate, pentru recomandare de cort, am dat iama la emag. Si am luat la ochi 40 de pagini cu produse pentru camping. Multe dintre ele, din punctul meu de vedere sunt inutile. Fiind final de sezon, multe sunt la reducere. Nu am gasit nimic sa-mi faca cu ochiul, dar am gasit o chestie ce m-a facut sa-mi pun anumite intrebari. Prima intrebare ar fi asata: De ce plm, ti-ai cumpara asa ceva? Bratara multifunctionala  Leatherman cu 29 de functii. Si redau prin metoda ponta, direct de pe emag, tot ce stie sa faca aceasta bratara.

29 functii Oricand, oriunde – ai un Leatherman la indemana. Fiecare veriga a bratarii este din otel inox 17-4 si contine mai multe functii, care iti stau la dispozitie in fiecare moment. O poti ajusta dupa dimensiunea mainii tale si poti sa-i adaugi verigile care iti sunt utile. Leatherman Tread are stil si functionalitate. Functiile Tread 1 Surubelnita Phillips #1-2 2 Cheie tubulara 1/4″ 3 Surubelnita 3/16″ 4 Cheie Hex 6mm 5 Cheie tubulara 10mm 6 Cheie Hex 5mm 7 Cheie Hex 1/4″ 8 Cheie pentru tub oxigen 9 Cheie Hex 3/16″ 10 Cheie Hex 1/8″ 11 Cheie tubulara 3/16″ 12 Cheie Hex 3/32″ 13 Surubelnita 3/32″ 14 Surubelnita 1/8″ 15 Cheie Hex 4mm 16 Cheie tubulara 8mm 17 Cheie Hex 3mm 18 Surubelnita 5/16″ 19 Cheie tubulara 3/8″ 20 Surubelnita 1/4″ 21 Surubelnita Phillips #1 22 Cheie tubulara 6mm 23 Surubelnita Phillips #2 24 Spargator geam 25 Pana extragere Sim 26 Carlig cutter 27 Cheie tubulara 1/4″ 28 Deschizator sticle 29 Cheie patrata #2

Bai nene, pai la 750 lei, poti sa-l inchiriezi linistit pe inginerul ala priceput…Mac Gyver, oricum, ala merge pe picioarele sale, nu trebuie sa-l mai si cari tu.

Un gând despre „Despre camping si gratar

  1. 750 lei cacatul ala :))))
    Asta e ca televizorul ala de un miliard doua sute de milioane de pe emag

Tu ce zici?