De ce pagina de facebook pentru blog

pastrati-curatenia

Cat de utila sau nu este pentru evolutia unui blog pagina de facebook chiar nu pot sa-mi dau cu parerea, las aceasta onoare priceputilor in domeniu. Eu nu am fost prieten cu facebook-ul niciodata, mi-am facut o pagina personala doar la insistentele cuiva drag mie, pe motiv de nevoie de vecini la farmville.

Cu timpul, am tot adaugat prieteni, am undeva la 200, pe majoritatea i-am vazut cel putin odata si in viata reala...colegi de liceu,facultate,munca.

Mare parte dintre cei pe care nu i-am vazut, sunt apicultori, avem interese comune si subiecte de discutie.

Am facut pagina personala pentru blog,E-REDOO.RO in momentul in care am conectat blogul la facebook si un prieten era foarte uimit ca am devenit activ pe facebook.

Acum toate postarile din blog merg pe pagina de facebook, fara a mai polua conturile prietenilor, iar cine vrea sa-mi citeasca activitatea,are posibilitatea de urmarire,like direct in pagina blogului

 

8 gânduri despre „De ce pagina de facebook pentru blog

  1. Bravo! Am si eu o pagina a blogului dar ma tot gandesc sa renunt la ea. Deja ultimele articole nu le-am mai shareuit pe acolo deoarece are un impact infim spre 0 la cele 150 aprox. de like-uri pe care e are. Ma rezum la profilul personal si 10-15 grupuri. Apropo, zi-mi unde-ti gasesc profilul personal poate mai stam la un pahar de vorba.

  2. Daca nu promovezi foaaarte mult pagina de facebook a blogului vei vedea, cu timpul, ca e inutila. In opinia mea paginile de facebook sunt bune doar pentru companiile care vor sa se promoveze si pe Facebook, in rest nu exceleaza.

  3. Am pus sa fie..menirea blogului este alta,o sa povestesc odata despre asta,momentan nu sunt pregatit.

  4. e foarte utila o pagina de facebook pentru blog. Like ! 😉

  5. Din punctul meu de vedere utilitatea facebook este 0 si cu asta cred ca am spus tot. 😀 Merita o pagina de genul asta daca esti dispus sa bagi bani seriosi in promovare, daca nu, mai bine iti vezi de treaba … eu asta am si facut. 😀

  6. E utila atunci cand ai mii de fani , daca ai sub o mie de fani reach-ul e undeva aproape de 0

  7. La cat mai multe like-uri!!!!

Tu ce zici?