De ce Marius Niculae ar trebui anchetat pentru ingradirea dreptului la munca

Oana Marica zisă Bunesa de la Urlați a fost stâlcită în bătaie de fostul fotbalist Marius Niculae, pe o stradă din sectorul 1 al Capitalei.

Bun, ăsta-i fost fostbalist şi ea, după cum am aflat, că m-a mâncat curiozitatea, un fel de antrepenoare, vinde diverse chestii femeieşti…ţâţe, buci, silicoane si alte botoxuri. Printre altele, ca mai toate duoamnele ce se respectă, tipa are şi un salon. Când nu e la salon sau prin alte locuri mai dă şi câte un share la pagina Andreei Cosma( stiți voi, clanul Cosma… politice, chestii socoteli) pă facebook, că acolo au antreprenoarele astea tarabă. Nimic rău în asta doar sunt prahovence amândouă.

Bă, dupa ce Marius Niculae şi-a bătut fosta iubită, asta a chemat salvarea. Cum se întâmplă de obicei în cazurile astea, s-a sesizat şi poliţia doar că tipa n-a depus plângere…tipic românețte…te bate dar tu-l iubești…plm, familie tradițională. E și normal să ți-o iei, pana mea, uite motiv, de ce să mai depui plângere împotriva lui: Oana Marica a plecat vineri în a doua parte a zilei la Sinaia cu bogătașul Băcneanu Capalnaș, un producător de termopane. La Sinaia au fost într-un local de manele, Oana Marica fiind o manelistă veritabilă, unde au băut și au dansat.

Mai zic âştia că, pe patul de spital fiind, tipa se tot tăguia prin Anglia…să nu afle alt iubit, un italian, că şi-a luat capace de la fostul iubit. Te doare minte…trei capace, trei iubiţi…şi or mai fi.

In fine, ca şi concluzie, zic că Marius Niculae ar trebui anchetat pentru îngrădirea dreptului la muncă. Asta-i daună totală, cum să mai presteze în halul ăsta? Vremuri grele…sa trăiești o vreme doar din ce produce salonul…

 

2 gânduri despre „De ce Marius Niculae ar trebui anchetat pentru ingradirea dreptului la munca

  1. Wow! Da nu am stiut că i așa complicat!

Tu ce zici?