De ce articolul despre gay

In acest scurt articol, pe langa cuvantul gay folosit in titlu, mai apare si cuvantul Francisc. Stiu, alaturarea acestor doi termeni este nefericita si poate ridica semne de intrebare, dar singura legatura este aceea ca, zilele trecute, Francisc, publica pe blogul lui o poza cu ce mai cauta boborul pe interneti…http://francisc.org/ce-mai-cautat-poporul/

Treaba asta am mai facut-o si eu, chiar am publicat vreo doua articole despre cautarile dubioase, in care am dat raspunsuri la interogarile respective. Primul este Ce mai cauta romanul pe net iar al doilea, Despre laba si alte activitati conexe.

Bun, acum ca am lamurit problema, am scris in timp doua articole despre gay. Primul articol, Mandra mea cu basca’n cap e chiar o intamplare pe bune, cu personaje reale, sunt cativa care citesc pe aici ce pot confirma autenticitatea personajelor. Articolul asta nu are foarte mult trafic organic. Treaba se schimba insa cu cel mai accesat articol de pe blog: Povesti cu gay.

Si cum Francisc a publicat o poza, din plictiseala, am dat un ochi pe la cautarile de pe blogul meu. Ce am gasit, vedeti in poza…asa ca, cu riscul de-am creste autoritatea pe subiect, am prestat.

Cam asta este ideea articolului O zi din viata unui gay, un pamflet banal.

 

8 gânduri despre „De ce articolul despre gay

  1. ba baiatule, cam multe labe si gay p-aici pe la tine daca i-a aruncat pe cautatori catre blog :))

  2. Esti pe drumul bun 😉 , astia’s cei mai seriosi cititori!

    • Da, dar uite ca nu prea se implica, nu-i vezi pe la comentarii…sunt pasivi 🙂

      • Ce sa-i faci Mariene, la noi e problema mare cu etichetele, chiar daca nu ai nici o legatura cu aceasta comunitate, de altfel formata din barbati si femei respectabile, tot te mai lipesti de o apostrofare, ca sa ma exprim elegant: „mai poponarule, muta-ti dracului conserva…” ti-o spune unu’ care cand si cand mai conduce un Matiz. Asa ca de aia nu prea se implica, in general la noi exista considerentul asta, manelisti sunt activi si poponari pasivi, la fete nu se pune e spectacol si toate labele sunt de acord.

  3. Da ce te mai cauta baietii Mareane! Sotia ta ce zice?! 😀 😀

Tu ce zici?