Și curvă și ieftină și proastă

Până ajung cu povestea la curva din titlu, trebuie să fac o scurtă  introducere….

Am fost azi plecat cu treburile firmei pe la Constanța. La intoarcere, am făcut o mică oprire la Lidl-ul din Medgidia, că da, prefer sa folosesc varianta pe la Valea Dacilor.Mi-am cumpărat de la Lidl chipsurile crusti croc, preferatele mele si am purces către capitală, cu toate pânzele sus. Vremea insorită și traficul lejer mi-a oferit posibilitatea de-a asterne pe hârtia minții, un ciot de articol inspirat de o discuție prinsă cu coada urechii, de la două doamne ce se aflau și ele, la coadă la Lidl.

Dar toate aceste gânduri urmau sa pălească în momentul în care am oprit la o benzinărie de pe autostrada soarelui, cu intenția clara de-a micționa si a-mi cumpăra o cafea.Cum eu intram in benzinărie, o doamnă tocmai ieșea, luându-și la revedere, foarte amical de la angajatul benzinăriei.După pipilicul și cafeaua pomenite mai sus, ridic iar panzele, dar la iesirea din parcarea benzinariei, duduia menționată mai sus, facea autostopul. Cum de obicei mai iau oameni la ocazie, o iau si pe tipă, crezand ca este angajata a benzinarie. De unde frate, asta este curva din titlu.

Inițial, nu m-am prins că doamna este o tânară practicantă a celei mai vechi meserii din lume, dar cum a deschis gura, am realizat despre ce este vorba si mi-am propus sa aflu pentru voi, ce preturi mai practica curvele de pe autostrada soarelui.

Am aflat de exemplu ca prețurile diferă, dacă pe autostradă sau centură prețul cerut este 30 oral/50 normal, in București, curvele au prețuri triple. In fine, ca sa ajung la esența titlului, fătuca asta, dupa ce că era ieftină, mai era si o curvă proastă. In dimineata asta, aproape că facuse afacerea vietii ei. Primise o sută de dolari de la un șofer de cisternă, neamț zicea ea, dar cum fericirea durează puțin, mai exact pană ajungi intr-o benzinărie, iar băiatul de la casă-ți spune ca tocmai ce ai fost platită pentru servicii complete, cu 0 sută de dolari falși. Cam așa se întâmplă atunci cand ești și curvă si ieftină, dar mai ales, proastă.Drept urmare, nu m-am putut abține sa nu-i fac o poză.

Sunt curios, oare in ce monedă ar impozita statul român veniturile acestei doamne?

Față…

curva ieftina, bucuresti

Și verso…

curve ieftine constanta

8 gânduri despre „Și curvă și ieftină și proastă

  1. Du-te maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nu te cred :)))))))))))))))))

  2. Pe cuvant de pionier. Nici mie nu-mi venea a crede.

  3. Păi ar fi banconta republicii Zimbabwe, o bancnotă de 100 de mii de miliarde de dolari (One Hundred Trillion Dollars) sau 100.000.000.000.000 dolari, respectiv ce mai mare valoare scrisă pe vreo bancnotă. Sau poate că domnişoara preferă „moneda” botswaneză(!), denumirea fiind exact cu… obiectul de activitate.

  4. Pe principiul, p**a nu stie carte 🙂 ….

  5. Da nu ne’ai povestit pana unde ai dus’o pe duduie … =))

  6. Oricum arata bine tipa. Se meritau banii.

Tu ce zici?