Curieratul bata-l vina

Nu e blogger să nu fi scris despre problemele întâmpinate cu firmele de curierat. Fie că au paţit-o ei, sau prieteni de-ai lor de pe facebook, toţi si-au vărsat spumele mării pe curieri.De cele mai multe ori,pe pârliţii de şoferi.În principiu, şoferii nu au nici-o vină, ei muncesc, trag tare…nu cred că a văzut cineva şofer de la curierat gras.

Problemele au început în momentul când cei de la cargus şi cei de la urgent au făcut o struţocămilă.Erau împreună, dar livrau separat.Şi de aici au început problemele.După multe colete nelivrate,nervi şi clienţi nemulţumiţi, am terminat cu ei şi am trecut la nemo.

O vreme a fost bine, dar tot mai multe firme renunţau la cargus şi urgent şi veneau la nemo…iar aştia, aglomeraţi până peste cap, au clacat şi ei.Mai nou, cei de la urgent-cargus, incep să ne dea din nou tarcoale.

2 gânduri despre „Curieratul bata-l vina

  1. Curier(at)u bată-l vina !
    C’aşai în tenis !… vorba lui Caragiu
    C’aşai la noi !!!… o vorbă din popor…

  2. Cei de la Cargus cred ca au cele mai nasoale servicii, pe langa faptul ca mi s-a intamplat de multe ori ca ceea ce am comandat sa nu ajunga in termenul limita, de multe ori curierul respectiv era foarte, cum sa spun, increzut si irascibil.

Tu ce zici?