Cum rezolv mesaje de genul: User Disk Usage Warning?

Inteleg ca s-a cam umflat bula, am bagat de nu prea mai e loc si, in viitorul apropiat urmeaza sa crape. Partea buna e ca, asta e rezultatul activitatii mele pe interneti. Partea proasta este ca nu prea stiu cum sa o rezolv.

Utilizatorul  (e-redoo.ro) aproape a atins cota de spaţiu pe disc.

The account currently uses 80,06% (819,76 MB/1 GB) of its disk capacity.

Remove some files from this account, or ask the system administrator to increase the account’s disk quota.

Bine, ar fi solutia sa adaug ceva extra-spatiu pe disc in conditiile in care sunt multumit de serviciile celor de la  Hostmama.ro. Ar fi cam 63 de lei pe an…pe langa 53 de lei cat plateam pana acum. Deh, web hosting ieftin …ajungi si la situatii din astea, mai ales cand mai tii inca un site pe acelasi host si ambele cresc.

Pe langa varianta cu extra-spatiu, o alta varianta pe care o vad dar la care nu m-as baga ca nu ma pricep, ar fi sa mut unul dintre site-uri la un alt host. Nu ar fi problema neaparat de bani, ma gandesc ca avand doar un site pe host, treburile ar fi mai simple…mai pica cate o treaba d’asta gen webfactor…ai unde sa fugi repede.

In fine, mereu am cochetat cu ideea de-a gazdui blogul la simplenet…lucruri bune bune despre ei, acum vad ca au si mutare gratuita dar…pretul cam maricel. Stiu, calitatea costa.

So, ceva pareri despre cum rezolv faza asta cu User Disk Usage Warning?

 

6 gânduri despre „Cum rezolv mesaje de genul: User Disk Usage Warning?

  1. Optimizezi toate pozele, sa vezi ce de loc faci! 😉

  2. Goleste si folderul temp … acolo se mai aduna una, alta. Daca ai vreun cache optimizer instalat, da’i o golire si lui. In rest … by more space. 🙂 Nu stiu cum te descurci tu cu 1Gb de atat vreme si abia acum te plangi, dar oricum … esti tare frate! 😀

  3. Fuck! L-am bulit de tot…i-am dat ceva optimizare cu wp smush si a iesit o varza. Da-mi unul niste dimensiuni standard pt poze…

  4. Nu exista dimensiuni standard, ci cat de mult vrei tu sa tragi de poze. Vezi la media ca poti sa pui doar 2 rezolutii pentru poze.

  5. Coane, da jos folderul wp content de pe blog si da-l incoace sa-ti micsorez pozele. castigi vreo 200 de mega

  6. Cea mai buna treaba e sa le compresezi cat se poate de mult inainte sa le urci sus. Eu in sensul asta folosesc o mica aplicatie: FAST IMAGE RESIZER, alegi o rezolutie de genul 640/480 si mereu o sa ai imagini sub 100kb. Pana atunci, daca zice Francisc ca iti face serviciul asta, apeleaza la el fara sa mai stai pe ganduri! 😉

Tu ce zici?